Merhabalar ;

Türkiyede bir ilk olduğunu düşündüğüm bir proje ile karşınıza çıkıp , bu işte ilermek istiyorum.

Gerekli seo analizleri olsun , site dışı arama optimizasyonu ya da bloglar olsun tüm yönleriyle uğraşıp birçok kelimede üst sıralara hak ederek çıkmak istiyorum.

Sitenin Tasarımını yaptım , wmaracındaki makaleleri tek tek okuyup seo analizlerini o yönde hazırlayıp yaptım.ve dışarı oldukça blog oluşturup tanıtım yazıları ekledim.

{ "Sitenin amacı , türkiyenin neresinde olursanız olun istanbul'un 39 bölgesinde buldugunuz tüm araçları " oto ekspertiz " hizmetini sunarak müşterilere oto rapor ' lu halde gönderimini sağlamaktadır. " }

İşlem bu olunca , oto ekspertiz , oto eksper kelimelerinde üst sıralara çıkmak için epey bi çalışma sarfettim açıkcası . ama başarıyada ulaşıp kalıcı kalmak istiyorum.işimi doğru ve yanlış yapmamak kaydı ile.

Otomobil sektöründe , 2009 dan beri internette yayın yapan sitelerim , bloglarım var.bu işlerin tümü kurumsal. kurumsal bir haber sitemde , ototeknoloji.com 'ur.Fakat bu sefer ototespit.com ile farklı bir sektöre girmek istedim.

sizlerden ricam , bu yönde nasıl ilerlemek olsun. sitem daha çok yeni 3 ay olmadı , aldıgım ve adım attıgım işlerde nasıl yön çizmeliyim.
html site oluşu bana çok sorun yaşatırmı ? title kelimelerinde olmamasına rağmen üst sıralara bazı kelimelerde çıkabilirmiyim ? bu siteyi ciddi anlamda büyütmek istiyorum.

İlginiz için teşekkür ederim.

http://www.ototespit.com