-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yeni sitem
www.oyunsonumeraklisi.com'u açtım ancak hitimi arttırmak istiyorum.Şuan seo çalışmaları ile ilgili Kaan Gülten'in Uzmanından seo adlı kitabını okuyorum ve bunları sitemde uygulamaya çalışıyorum.Benim sorum sitemi nasıl daha fazla tanıtabilirim,aramalarda daha fazla çıkmasını sağlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum?
Ve son olarak seo analizi yaptırdım ve puanım 52 çıktı bunun büyük bir bölümünü harici linkler oluşturuyor ve bu harici linkleride eklentisini kullandığım add to any yani paylaşma eklentisinden oluşuyor.Acaba bu eklentiyi kaldırmasam site açısından bir sorun teşkil eder mi şimdiden teşekkürler.
OYUN TANITIMI
www.oyunsonumeraklisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Reklam alabilirsiniz ilgili sitelerde veya kelimenizde seo çalışması yaptırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Seo puanınız çok düşük keywordsleriniz yok ve 9 resimde alt etiketiniz yokmuş ama bundan ziyade sitenizi tanıtmanız gerekiyor.bence bunun en etkili yolu sosyal ağlar.sitenizin konusu ile ilgili sosyal ağlara reklam verebilirsiniz bence.
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Siteniz gayet güzel ancak reklam tercihlerinizi gözden geçirin. Kayan reklamların yerine sabit reklamlar tercih etmeniz, görselliği bozmamanız tavsiye edilir.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Site adlarında kısa alan adı makbuldür. Bide kelime olarak okunduğu gibi yazılmasının aynı olması tercih edilir. Yani site adında Türkçe karakter olmaması iyi olur. Siz; alacağınızı almış satacağınızı satmışsınız. İş işten geçmiş ama bundan sonraki alımlarınızda kısa, Türkçe karaktersiz olmasına dikkat edersiniz.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pr0 ama alexa siralamasi 1 milyon kusur siteye rekam vermem yarsrli oluu acaba
Ek Olarak:
balporsugu adlı üyeden alıntı
Seo puanınız çok düşük keywordsleriniz yok ve 9 resimde alt etiketiniz yokmuş ama bundan ziyade sitenizi tanıtmanız gerekiyor.bence bunun en etkili yolu sosyal ağlar.sitenizin konusu ile ilgili sosyal ağlara reklam verebilirsiniz bence.
Wordpress icin seo eklentisi kullaniyorum ancak siteyi actiktan sonra kurdugum icin eski yazilarin keywordsleri ve alt etiketleri yok sanirim onlari duzeltmeye calisacagim bakalim duzelecekmi
Ek Olarak:
Agora adlı üyeden alıntı
Siteniz gayet güzel ancak reklam tercihlerinizi gözden geçirin. Kayan reklamların yerine sabit reklamlar tercih etmeniz, görselliği bozmamanız tavsiye edilir.
Tesekkurler onerinizi dikkate alacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tema çok cılız kalmış bu arada bir yorumda attım kolay gelsin.
interseyir.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne gibi mesela ? Neler onerirsin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanirim oyle bir temayi satin almadan yapamam ki butce olarak zorlayabilir.Html ve css kod bilgim var ama php vs bilmedigim icin yapamam sanirim