Merhaba wmaraci.com ve değerli ziyaretçileri;

Web siteleri hedef kitleyi markaya bağlayan önemli bir vitrin durumundadır. "Siz bu bağa ne kadar dikkat ediyorsunuz? Mesela web sitenizi ne kadar süredir ve nasıl kullanıyorsunuz?" Eksikleriniz neler, güçlü olması gereken yerler neler hiç düşünüyor musunuz? 
İş yoğunluğu, farkındalık durumu, koşullar vb. gibi tüm detaylar web sitelerinin ne kadar süre bir yeniden yapılması gerekliliği sorusunu site sahiplerine sordurmuyor bile. Firma sahibi mevcut web sitelerinin durumunu mutlaka analiz etmeli ve günümüz koşullarına uygun kusursuz bir web tasarım çözümünü Türkiye'nin web tasarım markalarından biri olan birNC kalitesindeki firmalardan danışmanlık hizmeti alarak sağlayabilirler. 


Web Sitenizi Ne Zaman Değiştirip Modern Şekilde Tasarlamalısınız?
Web sitesinin tasarlanma sıklığı sektöre bağlı olarak üç ile beş yıl arasında değişebilmektedir. Sektörün kendi dinamikleri bu süreyi etkilerken, hedef kitlenin de tercihleri de bu süre üzerinde etkili bir faktör olmaktadır. Web sayfanızın önderi olarak web siteniz yapılırken kalite anlamında hangi kriterlere bakacaksınız onları web tasarım firması birNC olarak 5 farklı başlık altında değerlendirdik. Aşağıda web sitelerin kalite anlamında değerlendirilmesi için 5 farklı başlık hazırlandı lütfen inceleyiniz.

1- Web Siteniz Günümüz Mobil Cihazlarında Kusursuz Şekilde Çalışıyor mu?
Akıllı telefonlar elden düşmezken hele ki mobil uyumlu olmayan bir web sitesi sizin tüm rekabet avantajınızı elinizden alacaktır. İyi bir web sitesi telefonlar, tabletler veya masaüstü gibi tüm cihazlarda başarılı bir şekilde çalışmalıdır. 2022 yılı neredeyse herşeyin mobilden kontrol edildiği yıl olacaktır. mobile önem verdiğiniz gibi mobilde açılacak sitenizin de hızlı açılmasını kontrol etmelisiniz.

2- Web Sitenizin Kullanımı Gittikçe Zorlaşıyor mu?
Web sitenize yeni bir ürün veya hizmet ekleyeceksiniz ama bu nerede ise bütün gününüzü mü alıyor? Kullanımı verimsiz bir web sitesine bilgi eklenmesi zor olacağından güncellemeler gecikecek ve bu da sizi rakiplerinize karşı geriye itecektir. Hızlı rekabet ortamında onlar koşarken böyle bir web sitesi ile siz emekliyor olacaksınız. Dinamik yani admin panelden tüm güncellemeleri yapabileceğiniz ibr web sayfasıyla yola çıkın.

3- Web Sitenizin İçeriği Hedef Kitlenizi Doyurucu mu?
Web sitenizde yer alan fotoğraflardan içeriğe kadar hepsinin kalitesi sizin profesyonelliğinizi yansıtmaktadır. Eski bilgiler ve kalitesiz görsellerle yapılmış bir web sitesi iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayacağından fazla ziyaret edilmeyecektir. Farklı ve özgün içerikler, değişik ve kaliteli görseller ziyaretçileri sitenizi tekrar ziyaret etmeye ve hatta takibe almaya götürecektir. Ama eğer sitenizin güncellemesi zor ise (bakınız ikinci madde) gene başa döndünüz demektir. Kaliteye önem verin her konuda...

4- Web Sitenizin Arama Motorlarındaki Performansı Ne Durumda Acaba?
Arama sitelerinde insanlar sizi bulabiliyorlar mı? SEO uyumlu bir içerik sitenizin arama motorlarında ön sıralara geçmesinde çok önemli bir unsurudur. Sayfa başlıklarından, kategori kullanımına kadar birçok SEO destekleyici unsur, web sitenizin arama motorları karşısındaki performansını arttıracaktır. Unutmayın ki SEO sürekli gelişmektedir, kullanıcıların sizinle buluşması gereken kelimelere yoğunlaşarak onlara ulaşabilecek stratejiler geliştirin, reklam kampanyaları, uzun kelimeli muazzam anahtar kelime başlıklarıyla makale yazmak gibi...

5- Doğru, İyi ve Özgün İçerik Google'un Her Güncellemesinde Çok Önemlidir, Sizinkilerin Durumu Nedir?
İçeriğinizin yapmış olduğunuz işe yönelik olduğuna emin olmalısınız. Hedef kitlenizin ilgisini çekmek çok önemlidir. Web sitenizde vereceğiniz sektörel önemli bilgilerle yeni nesil meslektaşlarınıza ve hedef kitlelerine de uzman olduğunuzu hissettirmeli ve hedef arama motorlarına doğru bilgiler sunmalısınız. Yoksa halen bir bloğunuz yok mu?

Biliyoruz web sitesi tasarımı süreci zorlu bir süreç ve nereden başlayacağı her zaman kişiler için bir kafada bir karmaşa durumundadır. Ancak hiç üzülmeyin hedef kitlenizin tam ihtiyaçlarını karşılayacak muhteşem bir web sitesine sahip olmak için her zaman birNC kalitesindeki firmalarla görüşebilirsiniz. Firmalara değer ve güç katacak nitelikte web tasarım projelerinde ellerini taşın altına koyan firmalarda var yani. Tanışın mutlaka...


İşlerinizde üstün başarılar dileriz.

Web Tasarım Ajansı birNC
https://www.birnc.com.tr/

____________________________
birNC'nin özel tasarıma sahip tam yönetilebilir, mobil ve SEO uyumlu web sitesi projelerini https://www.birnc.com.tr/web-sitesi-tasarimi/ linkini tıklayarak inceleyebilirsiniz.