İşletim sistemi, kullanıcı ile bilgisayarın iletişim halinde olmasını sağlar. Özlisans işletim sistemi paketleri sayesinde, bunu gerçekleştirmeniz oldukça kolaydır. Bilgisayarda yer alan donanım ve yazılımlar, genel olarak işletim sistemi tarafından yönetilir. İşletim sisteminin farklı kodları bulunur. Bu kodlar, genel olarak normal yazılımlardan çok farklı algoritmaya sahiptir. İşletim sistemi algoritmaları, donanımlara direkt olarak erişim yetkisine sahiptir. Normal yazılımlar ise bilgisayar üzerinde kullanıcı modu ile çalışmayı sürdürür. Masaüstü olarak da kullanılan işletim sistemleri, diğer yazılımcıların da çalışma ortamı olarak kullanılır.

[SIZE=5]En Uygun Fiyatlarla Hizmetler[/SIZE]
Özlisans’ın sunduğu bir diğer hizmet ise ofis ve iş paketleridir. Ofis programları bilgisayar kullanıcıları açısından son derece önemlidir. Yalnızca Microsoft Office programların kullanıcı, bir milyara yakındır. Ofis programlarını satın alan kullanıcılar, işletim sistemlerine en uygun yapıda program satın almış olur. Özlisans ofis ve iş paketleri, bu konuda kaliteli paketleri sizlere sunar. Örnek vermek gerekirse, Windows'un tüm sürümlerinde ücretsiz olarak bulunan Microsoft WordPad'i kullanımı zor olan bir uygulamadır. Ancak, kullanıcıya çok daha fazla özellik sunan Microsoft Word, işlevsel yapısı ile kullanıcıları memnun eder.

Bilgisayarınızda çalışan yazılımlarda virüse neden olan uygulamalar, kapsamlı antivirüs programı ile kontrol altına alınır. Virüsler, sizi tehditlere karşı savunmasız bırakır. Bir antivirüsün en etkili çözüm yöntemi, bilgisayarınızı korunaklı hale getirir. Antivirüs paketlerinin kullanımı, kullanıcıya karmaşık gelebilir. Bu durum zor olsa da, Özlisans Antivirüs ve güvenlik paketleri, tüm bu işlemleri sizin adınıza gerçekleştirir. Farklı sorunların çözümünde en kaliteli hizmetle yanınızda yer alır. Sizler de virüslerle ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, uygun paketlerden birisini tercih ederek, sorunu çözebilirsiniz.

[SIZE=5]Özlisans Server&Sunucu Paketleri İle Bilgisayarlarınızı Koruma Altına Alın[/SIZE]
Windows Server, Microsoft'un bir özel olarak oluşturduğu bir işletim sistemidir. Sunucular, sürekli farklı yerlerden kaynak sağlamalarıyla son derece güçlü makineler olarak bilgisayarlarınızda yer alır. Windows Server yalnızca iş ayarlarında kullanılır. Bu açıdan, farklı bir noktada yer alır. Özlisans Server& Sunucu paketleri, farklı fiyat aralıklarında yer alan paketleri ile sizlere seçim hakkı tanır. Microsoft, Windows Server, Windows Server'ı bu isim altında yayımlamaya başlamıştır.

DLC ibaresi bir oyunu indirmek ve o oyunu kullanım konusunda oldukça büyük bir öneme sahiptir. Özlisans oyun paketleri, güvenli şekilde gamer dünyasına giriş yapmanızı sağlar. DLC konusunda dikkatli olmamanız, zaman içinde bilgisayarınıza virüs girmesine neden olur. Bunu engellemek için sizler de farklı uygulamalardan yardım alabilirsiniz. Daha güvenli ve keyifli şekilde oyun oynayabilmek isterseniz, DLC büyük ölçüde ön planda olur. Yaşadığımız çağda oyunlar daha fazla satın alınmaktadır. Fakat oyun satın alınması esnasında DLC gibi kavramlar karşımıza çıkar. DLC konusunda, içiniz rahat etsin istiyorsanız farklı paketlerden birisini tercih ederek, bunu kolay şekilde sağlayabilirsiniz.

[SIZE=5]Özlisans Hesap Paketleri İle Oyun Dünyasına Giriş Yapın [/SIZE]
Valorant, 2020 yılında çıkan FPS türünde bir oyundur. Dünya çapında birçok insan bu oyunu oynamaktadır. Çıktığı tarihten bu yana sevilen bir oyun olan Valorant, büyük bir oyuncu kitlesi elde elde etmiştir. Valorant, bu oyuncu kitlesine Skin pazarlar. Bu şekilde, yüksek gelir eder. Özlisans hesap paketleri, bu oyunu daha güvenli şekilde oynamanıza katkı sağlar.
Son zamanlarda popüler şekilde tercih edilen Valorant Random Hesap, oyunun en ucuz hesapları arasında yer alır. Genel olarak, 100 skinli random hesaplar 100₺ 'dir. Özlisans güveni ile oyunda sizlere ucuz ve güzel hesaplar sunma olanağı bulunur. Siz de bir gamersanız, bu fırsatlara göz atabilirsiniz.