[CENTER]24 SAAT ÜCRETSİZ DENEME SÜRÜMÜ İLE DÜNYANIN 1 NUMARALI TELEFON TAKİP UYGULAMASI

ÜSTELİK ARTIK TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İLE

[/CENTER]

Kıskançlık gibi sorunları olanları istediklerinde sevdiklerinin yapmış olduğu telefon görüşmelerini dinleme imkanı bularak şüphelendikleri gibi durumlar olup olmadığını öğrenebilirler. Parent Control casus telefon dinleme yazılımı bu konuda dünyada sıkça tercih edilen bir yazılım olarak sizlere yardımcı olmaktadır. Yazılım üzerinden telefon dinleme, SMS takip etme, sosyal medya kontrolü, telefonu yönetme, kamera açma kapama, ortam dinleme işlemi gibi farklı işlemler yapılabilir. Kurulumu paketin satın alınması ile otomatik olarak yapılır. Bazı ayarlamalar için sistemden özellikler seçilerek bu şekilde kullanılmak istenen amaca göre programın düzenlenmesi sağlanır. Türkçe dil seçeneği sayesinde her türlü işlem için program üzerinden işlemler kolayca seçilebilir. 2 dakika içinde kurulum işlemi tamamlandığından istenilen telefona bu yazılım kurularak dinleme gibi casusluk
işlemleri yapılabilir.





Parent Control casus telefon programını indirmek isteyenler bunun için sistemden satın alma işlemini yaparak belirlenen süre içinde programın sunduğu seçeneklerden yararlanabilirler. Kurulumu için ilk olarak programı indirmeniz gerekir. Ardından otomatik olarak yapılan işlemlerin ardından özel olarak tercih edilecek olan seçeneklerin ayarlanması ile sonuç alınır. Yapılandırma işlemlerinin ardından doğrulama işlemi yapılarak kullanılmaya başlanabilir. SMS takibi yapmak isteyenler telefon üzerinden gönderilen SMS'lerin içeriklerine kolayca ulaşarak bu konuda bilgi alabilirler. Aynı şekilde Facebook, Twitter, whatsapp, viber, skype, instagram gibi farklı sosyal medya uygulamalarının kullanımı hakkında bilgi alınabilir. Yer bildirimi almak isteyenler yazılımı kullanarak bu durumda Google harita üzerinden adres bilgisi alarak takibini kolayca yapabilirler.



Her marka ve işletim sistemine göre tercihler yapılacağı için Parent Control casus yazılımını sorun yaşamadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanım sırasında oluşabilecek sorunlar karşısında 7/24 canlı destek hattından bilgi alınarak bu şekilde daha doğru hamleler yapılarak kaliteli ve başarılı sonuçlar alabilirler. Oldukça yaygın bir kullanıma sahip olmasında profesyonel sonuçlar sağlaması ve kurulum kolaylığı da yer alıyor. Kurulumunu yapmak isteyenler programı çalıştırmak için 3 aşama ile yazılımı indirerek, yapılandırma yaparak ve doğrulama ile doğrulayarak istedikleri amaca göre kullanmaya başlayabilirler. Programdan yapılacak olan dinleme veya takip etme sıradanda karşı tarafın bunu anlamasına imkan olmadığından gizli olarak çalışma yapılabilir.


PARENT CONTROL YÜKLEME AŞAMALARI AŞAĞIDA SIRALI ŞEKİLDE VERİLMİŞTİR.

BU ADIMLARI UYGULAYARAK HEDEF TELEFONA YAKLAŞIK 5 DAKİKA İÇİNDE KURUULUMU TAMAMLAMIŞ OLACAKSINIZ.