Son zamanlarda internetten yapılan alışverişlerin çok daha karlı olmasıyla birlikte insanlar daha çok online alışveriş sitelerine yönelmiştir. Fakat bu konuda hala bazı insanlarda endişeler vardır. Bunların en başında da güvenlik gelmektedir. İnsanlar internetten yapılan alışverişlerde kendilerini güvene almak istediklerinden dolayı online alışverişe pek yanaşmayabilmektedir. Fakat geliştirilen yeni ödeme sistemleriyle çok rahat bir şekilde alışverişler tamamlanabilmektedir. Bu ödeme sistemleri içerisinde de halihazırda ön plana çıkan en iyi yöntem Paykasa’dır.

Paykasa Nedir?

Paykasa basitçe anlatacak olursak kontörlü telefon hattının size sunduğu hizmetin online alışverişe dökülmüş halidir. Siz bir karta para yatırırsınız ve bu karttan alışveriş yaptıktan sonra kart kendini imha eder. Dolayısı ile kimse sizin hesap bilgilerinizi ya da paranızı elde edemez. Ön ödemeli alışveriş yöntemi olarak da bilinen Paykasa oldukça popülerdir ve tüm dünyada kullanılmaktadır. Euro bazlı çalışan bu dijital kartta ödemelerinizi önceden yaparsınız. Kısacası sanal bir kart olan bu hesaba paranızı yatırır ve alışveriş yapacağınız zaman o parayı harcarsınız.

Paykasa Nasıl Kullanılır?

Paykasayı kullanmak için ilgili bayi sitelerden kart bakiyesi almanız gerekmektedir. Bu anlamda ucuz paykasa hizmeti veren pek çok anlaşmalı site bulunmaktadır. Bu sitelerden güvenilir olanını araştırıp buradan dilediğiniz miktar kadar hesap alabilirsiniz. Ödemeleri havale, EFT ve ATM üzerinden para yatırma şeklinde yapılabilir ve bunlara benzer yerlerden yapabilirsiniz. Örneğin kredi kartınızdan 10 Euro tutarında Paykasa kartı alırsınız ve bu kart ile Paykasa ile anlaşmalı yerlerde 10 Euro tutarında alışveriş yaparsınız.

Burada dikkat edilmesi gereken kısım ise bu dijital kartların tek kullanımlık olmasıdır. Yani 10 Euro tutarında kartınız maksimum 10 Euro kadar alışveriş yaparsınız, 10 Euro’dan ne az ne de fazla alışveriş yapabilirsiniz. Buna dikkat etmeniz gerekmektedir. Peki, ödemeler nasıl gerçekleşir? Paykasa ile ödemelerinizi 16 haneli PIN kodunuzla gerçekleştirirsiniz. 16 haneli size özel olan kodu ilgili alışveriş sitesindeki bölüme yazarsınız ve paranız tanımlanır. Daha sonrasında ise dilediğiniz gibi alışverişinizi yapabilirsiniz.

Paykasa Kartları Nerelerde Kullanılır?

Paykasa kartlarının kullanım alanları tahmin edebileceğinizden de fazladır. Online alışveriş siteleri, Skype ve benzeri online iletişim araçları, akıllı telefon bakiyesi, online oyunlar, bahis siteleri ve para transferi olarak kullanılabilir. Özellikle para transferi için oldukça güvenli bir yöntemdir. Örneğin siz yurtdışından birisinden para alacaksınız fakat güvenilir bir şekilde nasıl alacağınızı bilmiyorsunuz, işte bu durumda karşı taraf ucuz paykasa bakiyesi satın alarak dilediğiniz tutarı direk olarak size gönderebilir. Avrupa’da pek çok insan bu şekilde ödemelerini halletmektedir. Kısacası kullanım alanları oldukça fazla olmakla birlikte ayrıca çokta güvenilirdir.

Paykasa Neden Bu Kadar Güvenli?

Birçok kişinin merak ettiği sorulardan biriside kuşkusuz budur. Bildiğiniz gibi online alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz istenmektedir. Ya da mobil ödeme yapacaksanız telefondaki bilgilerinizi karşı tarafa gönderirsiniz. Karşı taraf ne kadar güvenilir olursa olsun olası bir sorunda bilgileriniz **************ların eline geçebilir. İşte bu durumda da tüm kişisel bilgileriniz bir anda karşı tarafa gider. Tabi sizde maddi ve manevi zarara uğrayabilirsiniz. Tüm bunlar düşünüldüğünde ucuz paykasa dijital kartlarından satın alarak hiçbir bilgi vermeden direk olarak alışveriş yapmak çok daha mantıklıdır. Zaten tüm dünyada bu yöntemi kullanarak alışverişlerini tamamlamaktadır.

Paykasa Kart Fiyatları

Bu kartların fiyatları siteden siteye farklılık gösterebilmektedir. Standart olarak 10 Euro, 15 Euro, 20 Euro, 25 Euro gibi bakiyeler olsa da her sitede farklı fiyatlara satılmaktadır İşte durum böyle olunca en düşük Euro kuruyla size bu paykasa kartlarını temin edecek siteler ön plana çıkmaktadır. Dolayısı ile hem ucuzunu hem de kalitesini bulmak için gerçekten iyi bir araştırma yapmak oldukça önemlidir. Hâlihazırda gerek fiyat gerekse de güvenilirlik açsından PaykasaDukkani.com bu konuda en iyi hizmeti sağlamaktadır. Bu site üzerinden hemen paykasa kartınızı satın alabilir ve güvenle online alışverişinize başlayabilirsiniz.

Sitemiz: www.paykasadukkani.com

Skype: PaykasaDukkanicom

Telefon & Whatsapp : 0553 647 64 11