PDFER basit ama hızlı çalışması için tasarlandı. Başlangıçta 20.000 PDF dosyasına, uzun vadede 50.000 PDF dosyasına ulaşmayı hedefleyen PDFER.net sadece edebi eserlerden oluşan bir arşiv değil; akademik çalışmalar için kullanılabilecek makaleler, dergi yayınları, gazete baskıları ve araştırma yazılarıyla dolup taşıyor. Mümkün olduğunca basit tutulan arayüzü sayesinde kafa karıştıran hiçbir şey yok. İndirmek istediğiniz kitabın adını veya yazarını arama kutucuğuna yazmak yeterli.


PDF İndir Android Uygulaması

Mobil cihazların ne kadar yoğun kullanıldığının, hatta birçok üniversite öğrencisinin kullandığı tek teknolojik cihazın akıllı telefon olduğunu biliyoruz. Bu nedenle PDF arşivimize daha kolay erişebilmeleri için bir Android uygulama geliştirdik ve o da tıpkı web sitemiz gibi çok yalın bir arayüze sahip. İndirmek için https://pdfer.net/pdfer.apk adresine gidebilirsiniz.

PDFER Hızlı Kullanım Araçları

Sitemizin sağ kenarında site içinde gezinmenizi kolaylaştıracak bazı araçlar mevcut. Bu araçlar yukarı-aşağı kaydırma, başlangıç sayfasına geri dönme, önceki-sonraki PDF dosyasına gitme veya şanslı gününüzde olduğunuza inanıyorsanız rastgele bir PDF görüntüleme fonksiyonlarına sahip. Mobil tarayıcılarda ve Android uygulamamızda da araçlara erişebilirsiniz.




PDFER'de Aradığınız Yok mu?

Arşivimizi her geçen gün genişletmek için çaba gösterdiğimize emin olabilirsiniz. Birçok akademik çalışma ve edebi eser PDF olarak sitemizde yerlerini alsa da halen eksiğimiz var. Bunun farkındayız ve acil olarak ihtiyaç duyduğunuz elektronik kitaplar için bizimle doğrudan iletişim kurabilirsiniz. İstediğiniz kitabın adını ve yazarını bize yazmanız halinde kısa sürede size mail ile geri dönüş yapacağız. İstediğiniz kitap 1-3 gün içerisinde PDF arşivi içerisinde yerini alacaktır. İletişim formu burada: https://pdfer.net/pdf-iste/

Sadece PDF mi Var? Diğer Elektronik Kitap Varyasyonlarını Yayınlıyor musunuz?

Arşivimizin ağırlıklı bir kısmı PDF uzantılı dosyalardan oluşuyor. Ancak mobil cihazlarda daha rahat okuma imkanı tanıyan EPUB uzantılı kitapları da ekliyoruz. Bunların dışında DOC ve ODT uzantılı dosyalar da arşivimizde mevcut.

Proudly created by b.aydogan