Bir evden eve nakliye firması



Pektaş Evden Eve Nakliyat, 1985 yılının ortalarında nakliye sektöründeki ihtiyaçları karşılamak ve taleplere karşılık vermek amacıyla kurulmuştur.

Pektaş Evden Eve Nakliyat, nakliye sektörü daha henüz yaygınlaşmamış olmasına rağmen ileri görüşlülüğü ve misyonu doğrultusunda çalışmaya başlamıştır.

Kuruluşun ilk yıllarında şehir içi nakliye hizmeti vermiş olan Pektaş Evden Eve Nakliyat, daha sonraki zamanlarda müşterilerinin şehirlerarası nakliye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tüm Türkiye ye hizmet vermeye başlamıştır.

Daha sonraki yıllarda uluslararası taşımacılık hizmetiyle iç ve dış pazarda söz sahibi olmayı başaran Pektaş Nakliyat, kazandığı deneyim ve profesyonel hizmet kalitesi ile nakliye sektöründeki lider kuruluşlar arasına girmeyi başarmıştır.

1990 lı yılların ortasında artık evden eve nakliyat, evden eve, parça eşya nakliyesi alanında gösterdiği üstün nakliye hizmeti ile sayısız müşteri memnuniyetine sahip olmuştur.

Geniş araç filosunu geliştiren şirketimiz şu anda dünyanın her ülkesine nakliyat hizmeti vermektedir.

Klasik taşımacılık anlayışı ile hizmet vermeyen şirketimiz çağa ayak uydurarak insanoğlunun yaşam standartlarının yükselmesine paralel olarak hizmet kalitesini sürekli yüksek tutmaktadır.

Pektaş Evden eve nakliyat, sektör içinde Yeni Nesil Nakliyat standartlarının kurucusu konumundadır.
"Evden eve nakliyat eşyaların değil, hayatların taşınmasıdır" sloganoyla hizmet veren firma, evden eve nakliyat sorunlarını nasıl giderdiklerini, çağdaş, ekonimik, hızlı ve güvenli nakliyecilik hizmetini nasıl sağladıklarını bakın nasıl anlatmış...
Web sitemiz: http://www.pektasnakliyat.com



pektasnakliyat.com yeni tasarımına geçmiştir.
Evden eve nakliyat sektöründe olan bilgi kirliliğinin önüne geçmek için her geçen gün çalışmalarını yenilerini ekleyen firmamız, bu sektörden hizmet almak isteyen tüketicilere en doğru bilgileri vermeye devam etmektedir.
Hem fiziksel hem de sanal ortamlarda bilinçlendirme çalışmaları yürüten Pektaş Nakliyat, evden eve nakliyat firmalarının bir eksiğini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.
Yeni Nesil Nakliyat Standartları olarak adlandırdığı kalite standartlarını sadece kendi çalışma prensibi olarak değil, sağlıklı bir taşımacılık sektörü için herkese duyurmaya çalışmaktadır.
Nakliye firmalarının tanıtımlarını sadece müşteriye ulaşmak olarak kurguladıkları ortamda, müşteriye gerekli bilgileri aktarabilen, bilinçli bir tüketici olmaları konusunda yardımcı olan araçlar bulunmamaktadır.
Web siteleri aracılığı ile evden eve nakliyat fiyatları yada hizmet bölgelerini aktarmaya çalışan firmalar, birbirinin kopyası siteler ile sadece kirlilik oluşturmaktadırlar.
Hal böyle olunca nakliyat müşterisi firmaları en ucuz fiyatı veren firmaya göre seçmekte ve sonuç olarakta bir çok mağduriyet yaşamaktadır. Ancak doğru bilgilendirilmiş müşteriler tercihlerinde hizmet kalitesini ön plana alarak hem ekonomik, hem de kalite olarak avantajlar sağlamaktadırlar.
Yeni web sitemiz ile firmamızın tanıtımının yanında, ağırlıklı olarak sektöre ve yanlı bilinenlere ait bilgiler verilmektedir. Bu bilgiler hem müşteriler hem de nakliye firmaları için büyük önem arz etmektedir.
sağlıklı bir nakliyat sektörünün ancak bilinçli müşteriler ve profesyonel nakliyat firmaları ile oluşabileceği inancımızı her fırsatta göstermeye çaba harcıyoruz.
Evden eve taşımacılık sektörü hakkında aradığınız her türlü bilgiye web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
www.pektasnakliyat.com


Ek Olarak: http://www.pektasnakliyat.com/feed