Son yıllarda özellikle metropol şehirlerde ki trafiğin artması ile birlikte ulaşımda yaşanılan sıkıntıların boyutu gün geçtikçe daha fazla artmakta. Hal böyle olunca bugün toplu taşıma (metrobüs, metro, otobüs) araçlarının bile yetersiz kalmasıyla birlikte iş yerlerinde yaşanılan düzensiz işe geliş saatlerinden dolayı iş verenlerin son zamanlarda personel taşımacılığı sektörüne yönelmesi ile bu sorunlar minimize hale gelerek, hem personeller daha konforlu bir yolculuk sürerken, zamanında işe gelip zamanında eve dönüşleri sayesinde bir takım düzenleri oturtmak kolaylaşıyor. Diğer taraftan;

Personel taşımacılığı sektöründe ki haksız rekabetin artması ile birlikte merdiven altı diye tabir edilen birçok firma gün yüzüne çıkarak hizmet kalitesini düşürmekte ve aynı şekilde sektöre karşı güvensiz tutumların sergilenmesine fazlası ile yer vermekte. Tam 10 yılı aşkın süredir bu personel taşıma alanında ki tecrübelerimiz ile sizlere vereceğimiz hizmette ilk prensibimiz müşteri memnuniyeti olup, aynı zamanda maliyet anlamında firmanızın bütçesini düşünmekteyiz.

Personel taşımacılığında bizi neden tercih etmelisiniz ?


  • Öncelikle sektörde ki 10 yıllık tecrübemiz ile personelinizin ihtiyacı olan personel taşıma hizmetini sorunların en minimize edilmiş hali ile vererek güven veriyoruz.


  • İstanbul içerisinde Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası fark etmeksizin personellerinizin ikamet ettiği bölgelere göre alternatif güzergahları firmamıza özel otomasyon programları aracılığı ile oluşturarak size hem yolculuk vaktinden hemde maliyetten ciddi anlamda kazanç sağlıyoruz.


  • Hizmette kullanılan araçlarımızın 3 yaşından büyük olmaması sebebi ile hizmet esnasında mekanik anlamda arızaları minimize ederek hem personelinizi mağdur etmiyor, hemde onları güvende hissettirerek konforlu araçlar ile yolculuğu daha keyifli hale getiriyoruz.


  • Araçlarımızın genel oranda A segment (Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Volkswagen Transporter, Citroen Jumper) kalitede olması ile birlikte periyodik bakımlarının zamanında yapılması ve mevsim şartlarına göre lastiklerin değişmesi gibi birçok hassas konuyu önemle takip ediyoruz.


  • Araçlarımız da mevsim şartlarına göre ısıtma ve soğutma sistemi periyodik olarak kontrol edilerek bu konuda mağduriyet yaşatmıyoruz.


  • Araç şoförlerimiz konusunda tecrübeli ve SRC, Psikoteknik gibi belgeleri olan güvenilir, güler yüzlü kişilerdir.



Hepsi ve daha fazlası için,
http://www.personeltasima.net sitesini ziyaret edebilir, sitemizde ki iletişim alanından tarafımıza ulaşarak aklınıza takılan tüm detayları müşteri temsilcilerimiz ile paylaşabilirsiniz.