Platform akademi başarılı ve eğitimli pazarlamacılar, asistanlar, muhasebeciler, müşteri temsilcileri, finansçı gibi daha pek çok uzmanlık alanında nitelikli elemanlar yetiştiriyor. Verdiği kaliteli finans eğitimi ile ile sektöre alanında uzman ve eğitimli finansçılar veren firma kursiyerlerine akademik eğitim vermektedir.

Akademik düzeyde verdikleri yöneticilik eğitimi ile kalifiye yöneticiler ve yönetici asistanları yetiştiren Platform akademi sayesinde sektöre kalifiye elemanlar vermekle birlikte, akademik eğitimini tamamlayan kursiyerlere istihdam da sağlamış oluyor. Bünyesindeki uzman kadrosu ile kaliteli ve akademik eğitim veren firma eğitim programı sonunda, kursiyerlerine sertifika da vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı müfredatı ile KOSGEB destekli eğitimleri sayesinde takdir toplayan eğitim kurumu insan kaynakları eğitimi ve ihracat ile ithalat yapan şirketlerin ihtiyacı olan dış ticaret eğitimi de vermektedir.

Üst düzey bir İngilizce eğitimi ile her biri üniversitede kürsü sahibi olan profesörler eşliğinde verdikleri eğitim ile sektöre nitelikli eleman kazandırmaktadır. İnternet sitesi üzerinden hakkında detaylı bilgi alınabilecek olan eğitim kurumunda kayıt formu ile kayıt yaptırılarak, eğitim takvimi, KOSGEB destekli eğitim ve kurumsal eğitimlerin içeriği hakkında bilgi sahibi olunabilir. İnternet sitesi üzerinden yine her branşın eğitimi ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi de alınabilir. Ayrıca daha önceki kursiyerlerin görüşlerinin yer aldığı katılımcı görüşleri sayfasından, daha önceki katılımcıların deneyimlerini, kurs hakkındaki görüşlerini, tavsiyelerini okuyarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz.