Yeni açtığım Linkinjektion sitem ve uygulamalarım hakkında fikirlerinizi söyleyebilir misiniz. Sitem pageranki 6 dır. Dizin sitesine ismi uygundu. Bende ücretli dizin sitesi yaptım.
Ücretleri ise site üzerinden gelip ekleyene 20 tl, wmaracına özel ise 10 tl olarak belirledim. Wmaracinda açtığım satış konuma buradan bakabilirsiniz.
Bi de bayilik sistemi uygulamaya karar verdim. Seo, backlink paketi satanlara toptan indirimli satış amaçlı ve diğer forumlarda yani wmaracı dışında satış amaçlı bu uygulamayı uygulamaya karar verdim. Bayi olmak isteyenlerle önden anlaşmalı site bazlı çalışmayı düşünüyorum. Minimum site ekleme 10 olacak. Sonra 50, 100, 150 site ekleme üzerinden anlaşma sağlanabilir. Her bayi ile anlaşma sağlandıktan sonra onların bilgilerini tutacağım. Kaç site ekledi kaç adet kaldı diye. Bi de paypal sponsorlu çalışmaya karar verdim. Toplu anlaşma sağlanacak onunla da. Bayi ve paypal anlaşması için satış konusu üzerinden pm atınız yazarak iletişime geçebilirsiniz. Amaçım benimle beraber herkes kazansın.
Sitem ve bayilik uygulaması hakkında fikirlerinizi alabilir misiniz. Siz olsaydınız ne yapardınız mesela?
Bu arada ücretsiz dizin sitelerimde bulunmaktadır. Bu konuya buradan okuyabilirsiniz ve sitelerinizi ekleyebilirsiniz.