Arkadaşlar selam, sizlere yeni çıkan bir yazılım hakkında bahsetmek istiyorum. Öncelikle piyasada çoğu e-ticaret yazılımı çoğaldı ve hepsinin farklı farklı özellikleri var. Ancak şuanda Master Akıllı E-Ticaret diye bir yazılım çıktı çiçeği burnunda daha ve bu yazılımın yapabildikleri tam anlamıyla müthiş. Peki bu yazılım ne yapıyor?
- Gittigidiyor ve N11 gibi satış sitelerini tek panelden yönetmenizi sağlıyor. Toplu ürün yüklemenizi sağlıyor. Hem de tek tıkla.
-Yönetim panelinde ki canlı destek bölümünden 7/24 Destek imkanı sunuyor. (Bu hiçbir e-ticaret yazılımında mevcut değil ya aramak zorunda kalırsınız ya da mail atmanızı isterler)
- Excel ile hızlı ve kolay ürün ekleyebilir ve çıkartabilirsiniz. Üstelik şöyle bir özelliği daha sahip ki bu çok güzel bir özellik. Ürün de fiyat, isim yada benzeri bir şey değiştirilecek dimi? Bunu panelde ki ürünün detay bölümüne girmeden tüm ürünlerin listelendiği bölümde ürünün değişecek kısmının üstüne iki kere tıkladığınız da kolay ve hızlı bir şekilde güncelleme yapabiliyorsunuz. Üstelik excel ile toplu güncelleme de mevcut. Aynı ID numarasında ki ürünleri otomatik sistem güncelliyor.
- 28+ Sanal pos modülü içinde hazır. Siz banka ya da şirketle anlaşmanızı yapın ve 1 tıkla o modülü otomatik olarak panelden kurun. 5 dakika da hazır.
- Sadece Gittigidiyor ve N11 değil cimri vb. adını daha bilmediğimiz bir çok yazılım ile entegreli çalışabilen bir yazılım.
- Google adwords, analytics, merchant gibi Google reklam ağları ile de uyumlu bir yazılım.
- Bir özelliği daha var ki bu benim çok hoşuma gidiyor müşterinin sepetine eklediği ürünü anlık olarak görebiliyorsunuz.
- Bu özellik sizin de çok hoşunuza gidecek diyelim ki müşteri ürünü ekledi bilgilerini girdi ama satın almadı. Hemen admin panelinde ki tamamlanmamış siparişlere bilgiler düşüyor ve müşteri ile hızlıca iletişime geçebiliyorsunuz.
- Yazılımı kullandıkça daha da çok anlayabilirsiniz. Üstelik senelik lisans ücretleri de yeni olduğu için çok uçuk değil. Bir bakın derim linki en altta verdim. Ayrıca bu yazıyı ve siteyi de değerlendirirseniz çok sevinirim. Diğer arkadaşlar da nasiplensin.
Master Akıllı E-Ticaret
Web Site Adresi : www.mastertasarim.com
Demo Panel : demo.mastertasarim.com/secure