-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Junior Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, yazılım dilleriyle ilgilenen, teknolojiye merakı olan ve programlama hakkında çeşitli bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılar için sitemize sizleri de bekliyoruz.
Site adresi: kodadasi.com
Sitemiz 11 aydır pasif durumda, 22 Haziran 2020 itibariyle tekrar aktif hale getirdik. Günlük 100 tekil giriş alıyoruz şimdilik. 1 kişi de girse bilgilendirebiliyorsak ne güzel :)
Karşılıklı sidebar reklam anlaşmalarına açığız. Dilerseniz ücretli reklam da koyabiliyoruz. Sitenin Adsense 'i açık.
Benim gibi şuan için ufak olan siteler ile karşılıklı yorum yaparak google sıralaması yükseltebiliriz. Herhangi bir reklam, karşılıklı reklam anlaşması için özelden yazabilirsiniz.
Ayrıyetten sadece kullanıcı olarak da siteyi görüp gezip bilgi almanızı isterim. Umarım yazılıma ilgisi olan arkadaşlar bulurum :) Şimdiden incelemenizden dolayı teşekkürler, daha bilgili ve tecrübeli büyüklerim veya kücüklerim var ise, tavsiyelere açığım.
1 günde kaç adet yazı paylaşmalıyım? , Yazılarımın reklamlarını nerelerde nasıl yapmalıyım gibi soruların cevabını arıyorum. Bu konularda yardımcı olacak varsa da özel mesaj bekliyorum. Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler, iyi çalışmalar. :)
Junior Developer - MVC ile site işleriniz yapılır. Sitelere organik yorum yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Junior Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güncel
Junior Developer - MVC ile site işleriniz yapılır. Sitelere organik yorum yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçerik olarak dolu görünüyor, tema' da sade ve okunaklı. Elinize sağlık... Benim de faydalanacağım konular var ;)
Sitenize backlink sağlamak için de
https://herturlu.com/sektorel-dizin.asp adresinde ilgili kategoriye ücretsiz kaydedebilirsiniz...
Ücretsiz Seri İlan ve Dizin Kayıtları - https://www.herturlu.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Junior Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorum için teşekkürler :)
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, öncelikle faydalı içerikler paylaştığınız için teşekkürler. Benim tavsiyem; öne çıkan görseller daha düzenli hale getirilebilir.