lostyazilim
tr.link

Projemi daha hızlı nasıl geliştirebilirim

6 Mesajlar 705 Okunma
acebozum
tr.link

MakaleHizmetleri MakaleHizmetleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance çalışır, makale yazar editörlük yapar.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar bundan 1 ay önce düşünüp ortaya bişeyler çıkarmaya çalıştığım önce facebook ve instagram sayfası açtığım 1-2 gün öncede web sitesini açtığım bir projem var.

Sütlü Kahve

Şarkı Sözleri

Film Replikleri

Dizi Replikleri

Felsefe Sözleri

Kitap Alıntıları

Anonim Yazılar

Şeklinde paylaşımlar yapıyorum. Sizce başka bu proje ile ilgili ne yapılabilir ne eklenip, ne çıkarılması gerekir.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

elektronikssl
webimgo

BwTunc BwTunc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel ve düzenli bir site fakat fotoğraflara tıkladığım an'a kadar sadece fotoğraflardan oluşan bir siteymiş algısı yarattı bende yani en azından devamını oku gibi birş eyler olmalı yoksa sadece fotoğrafların eklendiği bir site olarak görülüyor.

Diğer bir husus ziyaretçilerinde interaktif olarak paylaşımda bulunucağı sizden gelenler bölümü olabilir. Son olarak hiç kolay bir şekilde görseli hemen paylaşabilmeli. Çünkü görseller çok ilgi çekici duruyor bu nedenle sosyal medyalarda yoğun şekilde paylaşılabilir.

En iyi film sitesi: Myhdfilm.com İnanmazsan gir bak kendin değerlendir.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

BwTunc adlı üyeden alıntı

Güzel ve düzenli bir site fakat fotoğraflara tıkladığım an'a kadar sadece fotoğraflardan oluşan bir siteymiş algısı yarattı bende yani en azından devamını oku gibi birş eyler olmalı yoksa sadece fotoğrafların eklendiği bir site olarak görülüyor.

Diğer bir husus ziyaretçilerinde interaktif olarak paylaşımda bulunucağı sizden gelenler bölümü olabilir. Son olarak hiç kolay bir şekilde görseli hemen paylaşabilmeli. Çünkü görseller çok ilgi çekici duruyor bu nedenle sosyal medyalarda yoğun şekilde paylaşılabilir.

Sosyal medya odaklı bi sitede paylaş butonu olmayışı aslında çok ironik geliyor bana da bı turlu ona vakıt ayıramadım bunun dışında temayı da turkçeleştiremedim surekli içerik uretmeye hevesımden onları gormezden gelıyorum bıraz :)

Site biraz böyle devam ettikten sonra kendine has temasına geçiricez hocam sadece biraz yayılmasını tutup tutmıycagını anlamayı beklıyoruz.

Sayenızde türkçeleştirme ve paylaş butonlarına zaman ayırıcam şimdi teşekkürler.

Fikirlerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkürler hayırlı kazançlar hocam :)

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)
Güzel olmuş ben beğendim. Ama fotoğrafların arası gezinti biraz zahmetli geldi. Fotoğraflar arasında çok mesafe var gibi. Yazı olayı belki seo açısından etkileyebilir ama sosyal medyada tutundun mu o sıkıntının da kalkacağını düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

fckinglegendary fckinglegendary WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 13 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
Güzel fakat tema biraz kullanışsız geldi bana bide temadaki bazı kısımlar ingilizce onları düzeltmen lazım.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

Güzel olmuş ben beğendim. Ama fotoğrafların arası gezinti biraz zahmetli geldi. Fotoğraflar arasında çok mesafe var gibi. Yazı olayı belki seo açısından etkileyebilir ama sosyal medyada tutundun mu o sıkıntının da kalkacağını düşünüyorum.

Yazı olayı resme takladığımızda var hocam anasayfada bulunmasa da belki özgün içerik oluşturmuyorum ama en azından boş ta bırakmıyoruz. Oyle sıteler var ki içi komple kopya olmasına rağmen en ust sıralarda yer alıyorlar. İstenirse yapılabildiğini çıkarıyorum ben burdan.

Tema biraz kullanışsız, güzel fakat kullanışsız.

fckinglegendary adlı üyeden alıntı

Güzel fakat tema biraz kullanışsız geldi bana bide temadaki bazı kısımlar ingilizce onları düzeltmen lazım.

temada ki ingilizce alanları düzelticem hocam yukarda da belirtmiştim bi türlü üşenmekten yapamadım. Tema dediğiniz gibi biraz kullanışsız fakat şuan için idare ediyoruz olurda inşallah tutarsa site kendi temasını çizicem :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al