Bir gün yol gidiyordum. çamlık caddesinde gidiyorum haa öle normal bir cadde falan sanmayın. zengin caddesi denilen yer. Kaldırımlar yeni, yolları kibirli olan caddelerden. Kendi kendime düşünürken ulan dedim kendime. neden bir destek almıyorum. psikolog denizli denince akla kim gelir bu şehirde. bir markete girdim önce boş boş baktım etrafa. sonra hafiften bir koku geldi burnuma. kafamı çevirdim onu gördüm. yıllardır görmemiştim. ne yapacağımı bilemedim. heyecanlandım. yanına gidip gitmemekte kararsız kaldım. cesaretimi topladım gittim yanına. evet oydu. çocukluğumun kahramanı Kangal sucuk.

Öyle masumca ızgaranın üstünde yatıyordu. hafiften kızarmış tenine uzun uzun bakakaldım. Ne yapsam acaba? diye düşünmeye başladım. Uzaklaşsam mı yoksa oda doğru bir hamle mi yapsam. Başka biri daha vardı onun yanında. hafifçe kafamı kaldırdım göz göze geldik. Denemek ister misiniz? diye sordu. Kahramanımı bana yedirmek istiyordu. Nasıl yapardı bunu? Yıllardır görmediğim kokusuna hasret kaldığımı bana yedirmek istiyordu. Ama için için bende yemek istiyordum.
Dur Napıyorsun! dedim. O senin çocukluğunun tek kahramanı. Onu ulaşmak bu kadar kolay olamazdı diye düşündüm. Burada bir terslik vardı. Hemen uzaklaştım ordan. Çıktım dışarı yukarı baktım. temiz hava. benim kesin destek almam gerekli psikolog denizli den. yürümeye devam ettim caddede. hala düşünüyordum markette geçen olayı. etrafıma bakınarak yürürken Psikoden Psikolog E.Pınar GÜNEŞ KEYSAN ın tabelasını gördüm. Psikolog denizli de böyle bir psikolog mu vardı. numarasını aradım hemen. randevu aldım. gittim görüştüm.

Artık çok iyiyim. kahramanımla daha sık görüşüyoruz. o tavaya uzanıyor önce. üşüdüğünü söylüyor. hafif ateşi açıyorum. ısınınca yanakları kızarıverir. tekrar üşümesin diye ekmeğin arasına koyuyorum. Yalnızlığı hiç sevmez. Yanına incecik domates ve salatalıkta koydum. Birazda tuz serptim üzerine. Beni çok sevdiğini söyler hep. Onu hiç yalnız bırakmayacağımı söylerim. Onu o Kadar çok seviyorum ki hep içimde kalsın istiyorum. Her görüştüğümüzde içimde kalması için yiyorum onu. Hep içimde olunca mutlu oluyorum.

Genelde her sabah görüşüyoruz artık. Psikolog denizli Psikolog E.Pınar GÜNEŞ KEYSAN sayesinde barıştık onunla. O bana sevdiğini söylüyor bende onu hep içimde tutmak istediğimi söyleyip yiyorum. O artık hem benimle beraber. Her gün her saat. Teşekkürler Kahramanım Kangal Sucuk.