Merhaba Wmaraci Ailesi,

Uzun süredir form sitenize üyeyim ve sizi sessiz sessiz takip ediyordum. Bende değişik bir projeye imza atmak istedim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı.

Gördük ki piyasadaki tüm film siteleri bahis reklamları koyarak hem insanların göz zevkini hemde sürekli önünüze düşen sıkıcı tabloları kullanarak yüksek meblağda gelir elde etmeye çalışıyor.

Bizde bunlara inat ettik ve bu piyasada kimseye istemediği halde reklama tıklatma zorluğu yaşatmamaya karar verdik ve bu yola çıktık.

Çekilişle Her Hafta 1 Çifte SİNEMA BİLETİ hediye !!

Evet yanlış duymadınız. Sitemizin köşelerinde çekiliş bannerlari var. Tıkladığınız her sefer için İP adresiniz kaydoluyor ve 1 adet reklam açılıyor. Bu sistemi de tamamı ile sizlere sinema bileti almak için kullanıyoruz. Hem şoför mahalli hem 2.5 lira yok :) Bende dağıttığım sinema biletlerinin parasını bir yerden çıkartayım dimi :)

Kimseye görüntülemesi zorunlu olacak bir reklam sistemi göstermiyoruz.

Web sitemizde Türk Filmlerine ağırlıklı olarak yer vermemeye çalışıyoruz. Türkiye'de sinema sektöründe olan dostlarımızı zor durumda bırakıp da onların bütçelerini sarsmak istemiyoruz. Dolayısıyla talep ettikleri halde filmleri hemen kaldırılmaktadır.

Yabancı film sektöründe vizyondaki filmler ve daha Türkiye de vizyona girmemiş filmleri bile sizlere sunuyoruz.

Hepinizi web sitemize bekleriz.

Web sitesi: Film izle