RobotikForum.net Hakkında
Robotikforum.net Nedir?
Robotikforum.net 2020 yılında kurulup yayın hayatına başlayan ve Türkiye’de robotik ve robotik kodlama alanının gelişimine katkıda bulunmak için bu alan ile ilgilenin bireylerin bir birleri ile yardımlaşmaları ve fikir danışmalarını sağlayarak daha iyi öğrenmek için her bir bireyin bilgisini ve tecrübesini alarak kendini geliştirebileceği ve sorularına cevap bulabileceği bir ortam olarak kurulmuştur. Robotikforum.net teknolojinin gelişmesiyle okullarda ve özel olarak eğitimi verilen robotik ve robotik kodlama alanlarında üyelerin yardımlaşabileceği robotik ve robotik kodlamayı öğrenebileceği bir platformdur.
Vizyonumuz
Amacımız sadece bir web sitesi kurup bırakmak değildir elimizden geldiğince ve destek bulduğumuz kadar üyelerimizin isteklerine yanıt verip platformumuzu geliştirmeye çalıştıracağız. Hatta ve hatta platform içi çekilişler yarışmalar ve etkinlik tarzı uygulamalar da düşünmekteyiz.
Misyonumuz
Kurulma amacımız “Bilgi paylaştıkça artar ve bilgi paylaştıkça güzeldir.” Sözlerine dayanıyor diyebilirim. Teknoloji gelişiyor ve bu gelişen teknolojinin içinde bizde varız demek istiyorsak bunu beraber yapabiliriz bir elin nesi var iki elin sesi var. İleriye dönük fikirlerimiz Robotik ve robotik kodlama yarışmaları Yine aynı şekilde yaptığınız projeleri sergileyebileceğiniz etkinlik tarzı olaylar Ve şansınız yaver ise sizleri sevindirecek çekilişler.

Herkesi beklerim birlikten kuvvet doğar beraber geliştirelim.

https://www.robotikforum.net/