Romantik Dükkan



Romantikdukkan.com ismiyle sanal dünyada yerini alan sitemiz, kişiye özel, sevgililere özel romantik hediyeler sunmakta.

Ziyaretçiler tarafından gönderilen resimler, romantik dükkan tasarım ekibi tarafından işlenerek kişiye özel, hediye seçenekleri sunulmaktadır. Size özel hazırlanmış resimler, kupa, yastık, t-shirt üzerine basıldığı gibi, istediğiniz ebatlarda kanvas tablo haline de getirilebiliyor.

Ayrıca kanvas tablo baskısı ve toptan satışı da yapılmakta. İstediğiniz bir fotoğrafı romantikdukkan.com'a gönderebilir ve çok kısa sürede kanvas baskı yaptırarak kendinize özel hazırlanmış ve tabloya sahip olabilirsiniz.

Romantikdukkan.com'u diger hediye sitelerinden ayıran husus, kişiye özel romantik dokulu kanvas tablolar üreterek bunları çok çok uygun fiyatlarla satışa sunması, ekonomik ürünler sunması ve hızlı gönderi yapması...

Kişiye özel hediye, romantik hediyeler, baskılı kupa, kişiye özel hazırlanmış yastık, takvim, kanvas tablo gibi ürünlerin yanında sıradışı hediyeler, farklı, ilginç hediye seçenekleri bulabilir ve bir tıkla onlara sahip olabilirsiniz..