Evinde bilgisayar bulunan ve aynı zamanda internette bulunduran velilerin en çok endişe duydukları noktalardan biri çocukların internet başında hangi sitelerde zaman geçirdiğidir. Yapılan araştırmalara göre çocukların çoğunun oyun sitelerinde zaman geçirdiği tespit edilmiştir.

Fakat çocuklarımızın zaman geçirdikleri oyun siteleri ne kadar güvenli ? veya müstehcen oyunlar bu sitelerde bulunuyor mu ? Bunun gibi bir çok soru sorulabilir. Bu durumların bulunması da haliyle velileri tedirgin etmektedir. Bizler ise bu tarz sorunlara meal vermeden çocukların güvenli bir şekilde kendilerini geliştirebilecek oyunlar oynayabileceği yeni platform oluşturduk. Sadece Oyyun olarak adlandırdığımız bu sitemiz sayesinde çocuklarımız daha güvenli ortamlarda kendi becerilerini geliştirebilecek oyunlar ile daha eğlenceli ve güvenli zaman geçirebilecektir.

Ayrıca sitemizde yer alan filtre sayesinde çocuklarımızın bazı reklamlar aracılıyla farklı sitelere yönlendirilmesi de engellenecektir. Sitemizde çocukların en çok sevdikleri kral oyunlar da eklenerek onların daha eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanacaktır.

İlerleyen zamanlarda ise çocuklarımız arasında düzenleyeceğimiz yarışmalar ile birlikte çocuklarımızın yarışırken eğlenmesi ve aynı zamanda bazı hediyeler belirleyerek kazanmalarını da sağlayacağız.

Bu sebeplerden dolayı herkesi www.sadeceoyyun.com sitemize bekliyoruz.