ŞAHBAZLAR MERMER DEKORASYON– www.mermerciankara.com

Mermer Ve Granit İşçiliğinde Dünya Kalitesi
Günümüzde her geçen gün fiyatını artırmakta olan gayrimenkul sektöründe yapıların, evlerin en önemli olan unsurları genellikle mutfak kısmı olmaktadır. Mutfakta ışıl ışıl, premium bir havanın oluşturulması direkt olarak menkulün fiyatını etkilemektedir. Bu noktada Şahbazlar Mermer Dekorasyon (mermerciankara.com) firması Ankara'da uzun zamandır mermer ve granit mutfak tezgahı üretimi yapmaktadır. Mutfak tezgahlarının üretiminde son derece kaliteli opsiyonların yer aldığı firmanın bünyesinde aynı zamanda mezar yapımı gibi farklı çözümler de yer almaktadır.
Dünya standartlarında üretim yapmak için gayret göstermekte olan firmamız dekorasyon çözümlerinde ilk akla gelen kuruluşların başındadır. Bu kaliteyi sağlayabilmek için hem estetik hem de dayanıklı olan pek çok yapı unsuru firmanın denetiminde gerçekleştirilmektedir. Ankara mutfak tezgahı ihtiyaçlarına son derece kaliteli bir şekilde yanıt verebilmek için farklı malzemeler firma tarafından kullanılabilmektedir. Ayrıca firmanın en dikkat çekici özelliği modern üretim tesisine sahip olması ve çok kısa süre içerisinde imalat gerçekleştirebilmesidir. Bireysel bazda müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verilebilirken aynı zamanda kurumsal anlamda seri üretim de yapılabilmektedir.

En Şık ve Modern Mutfak Tezgâhları
Mutfak tezgâhlarının üretimi noktasında firma tarafından dikkat edilerek üretim gerçekleştirilmektedir. Bunlardan birincisi üretilmiş olan mutfak tezgâhının modern ve şık bir görünüme sahip olması diğer taraftan da dekoratif anlamda en yeni çözümleri bünyesinde barındırmasıdır. Evlerin yapı tarzına uygun şekilde mutfak tezgâhı üretebilmek için farklı materyaller kullanılmaktadır.
Ankara’da mermer mutfak tezgahı üretimi noktasında bir marka değer olan Şahbazlar Mermer Dekorasyon çok farklı tonlarda mermere, granite, Dektona, Silestona, Belencoya ve Caliscoya yer vermektedir. Mermer, granit gibi doğal taşların yanında yapay taşlarıda işlemekte olan firmamız mutfak tezgahı oluştururken dekoratif anlamda çok farklı çözümlere de gidebilmektedir. Mutfak tezgahlarının en dikkat çekici noktası son derece şık olması ama diğer taraftan da fonksiyonelliğinin zirvede yer almasıdır. Bu şekilde üretilmiş olan tezgahlarda mermere eşlik etmekte olan granit tasarımlar da çok beğenilmektedir. Granitin premium havası mutfağı bir anda değiştirmekte böylece evin fiyatını da belirli ölçüde artırmaktadır.
Mutfaklarda son dönemde çok sık bir şekilde kullanılmakta olan Çimstone(Ouartz) mutfak tezgahı dediğimiz kuvars mutfak tezgahları firmanın özenle imal ettiği premium kalitedeki ürünlerdir. Göz alıcı renk tonlarının yerini almış olduğu bu tip mutfak tezgahlarında masif olan yüzey tüm kadınların da işini kolaylaştırmaktadır. Böylece temizlik noktasında kir tutmayan anti bakteriyel bir dokuyu bünyesinde barındıran mutfak tezgahları dekoratif ve şık görünümüne eşlik eden fonksiyonelliği ile de ön plana çıkmaktadır.

Mutfak Tezgahlarında Farklı Seçenekler
Tüm kadınların zevkine hitap edebilmek için Şahbazlar Mermer Dekorasyon (www.mermerciankara.com) çok farklı alternatiflere yer vermektedir. Country tarzı mutfaklar oluşturulurken Belenco dediğimiz uygulamalar devreye sokulmaktadır. Bu şekilde üretilmiş olan mutfaklardaki ışıltılı görünümle beraber elit olan hava pek çok kişinin hoşuna gitmektedir. Ayrıca popüler olan ürünler arasında Belenco mutfak tezgahları ayrı bir yerde bulunmaktadır. Renk ve ürün kataloğu zenginliğinden dolayı Belenco tezgâhlar en küçük evlerden geniş mutfağı bulunan konutlara kadar pek çok yapı tarzında uygulanabilmektedir.
Kullanım kolaylığı ve ekonomik fiyat portföyü ile dikkat çekmekte olan mermerit mutfaklar özellikle yapı ve taahhüt firmaları tarafından talep edilmektedir. Ayrıca dayanıklı aynı zamanda kullanışlı olan dekton mutfak tezgahı da firmanın üretim portföyünde yer almaktadır. Firma bütün mutfak tezgahlarının üretiminde son derece hassas davranmakta, bilgisayarlı ölçümler neticesinde sıfır hata payıyla imalatı yapmaktadır.
Çok küçük alanlı olan mutfaklarda tezgahın üretimi noktasında hem modern hem de sürdürülebilir projeler kapsamında farklı çözümler firmanın üretim portföyünde bulunmaktadır. Bu şekilde imal edilmiş olan mutfaklar konforlu bir kullanım sunarken diğer taraftan evin dekoratif dokusunu da bütünlemektedir.

Şahbazlar Mermer Granit Yapı Çözümleri
Mutfak tezgah üretiminde gösterilmekte olan hassasiyet aynı zamanda yapının tüm unsurlarında da Şahbazlar Mermer Dekorasyon tarafından devam ettirilmektedir. Mermer ve granitin devreye girmekte olduğu doğal taş örgülü olan pek çok unsurda firmanın imzası bulunmaktadır. Cam önü mermeri olarak nitelendirilmekte olan küpeşteler/denizlikler anti bakteriyel yapısıyla rengini ve formunu uzun süre muhafaza ederek evin şıklığını bütünlemektedir.
Ayrıca gerek dış kullanım alanlarında gerekse iç daire kapılarında kapı önü mermerinde yine birinci sınıf malzemeler firma tarafından ön plana çıkartılmaktadır. Bu şekilde üretilmiş olan merdiven basamakları kaymayan doğal dokusuyla göze hoş gelen bir görünüm oluştururken özellikle dış cephede kullanıldığında rengini kaybetmediğinden dolayı her türlü iklim koşulunda istenen sonucu kolaylıkla verebilmektedir.
Silestone mutfak tezgahı noktasında bir marka değeri olarak ön plana çıkmakta olan firmanın üretmiş olduğu iç cephe kaplamaları da görülmeye değerdir. Evin içyapısını maksimum oranda değiştirmekte olan kaplamalarda modern çizgi kendisini hissettirmektedir. Ayrıca sadece konutlarda değil işyerleri rezidans, otel ve pansiyonlarda da iç cephenin mermer ve granit gibi kaplamalarla oluşturulması firma tarafından sağlanabilmektedir.
Hem yalıtım hem de dekoratif anlamda istenen şıklığın sağlanabilmesi için dış cephe kaplama çözümlerinde doğal taş kullanmakta olan firma mermer, granit ve diğer unsurlarla son derece şık yapılara imza atmaktadır. Bununla yetinmeyen firma bizim geleneksel kültürümüzde özel bir yerde bulunmakta olan hamamların inşa edilebilmesi için suya ve neme karşı dayanıklı olan mermer alternatiflerine şıklıktan taviz vermeden yer vermektedir.

En Dayanıklı Ankara Mezar Yapımı Uygulamaları
Mermerin ve granitin bulunduğu her noktada Şahbazlar Mermer Dekorasyon firması ismi perestişle beraber anılmaktadır. Zira gerek yapılarda ve konutlarda iç ve dış dizayn oluşturulmasında gerek ev hanımların vazgeçilmezi olan Ankara mutfak tezgahı imalatın da devreye girmekte olan firma aynı zamanda mezar yapımı noktasında da mermerle beraber birinci sınıf işçiliği devreye sokmaktadır. Ankara mezar yapımı ihtiyaçlarının tamamında firmanın kalitesi kendisini göstermektedir.
Mezarların yapımı oldukça hassas uygulamalar bütünüdür. Zemin etüdünü firmanın teknik kadrosu yaptıktan sonra müşterilerin beğenecek oldukları mezar profilleri katalogdan seçilebilmektedir. Zira en klasik olan mezar tiplerinden modern çizgilerin yansıtılmış olduğu dekoratif görünümlü olan mezarlara kadar pek çok seçenek firma tarafından müşterilere sunulabilmektedir. Mezar yapımı aşamasında özellikle temel kısmında firmanın göstermiş olduğu hassasiyet ve kalite oldukça beğenilmektedir. Tamamen demir ağırlıklı olarak projelendirilmiş olan mezarlar her türlü iklim koşulunda ve zemin şartında uzun ve dayanıklı bir ömür kullanım etmektedir. Ankara mezar yapımı noktasında mezarın tüm aksamlarında birinci sınıf işçilik devreye sokulmaktadır. Mezar taşının dizayn edilmesinde kullanılan harf karakterleri, renkler, mezar kenarındaki örgüler, çitler geniş alternatifler ile Şahbazlar Mermer Granit firması tarafından konuşlandırılmaktadır.
Pek çok kişinin mermerci Ankara arayışlarına yeterli olmakta olan firma evlerin yapımında, konutların inşasında, işyerlerinin dekoratif anlamda dizaynında devreye girmektedir. Aynı şekilde Ankara'daki mezar yapımı ihtiyaçlarının tamamına cevap verebilmek için alternatif çözümlerin adresi olmaya devam etmektedir. Şahbazlar Mermer Granit, mermer ve granitten oluşturulmakta olan yapı unsurlarında dekoratif güzelliğe ve sağlamlığa oldukça büyük bir önem vermektedir. Firmanın üretmiş olduğu bütün imalatlarda faturalı ve garantili satış opsiyonları müşterilere standart olarak sunulmaktadır. Tamamen kişiselleştirilebilir ürünler için çok tecrübeli bir teknik kadro firmanın bünyesinde yer almaktadır.

Websitemiz: www.mermerciankara.com