Sahidenbu.com Soru Cevap Forumu
Yaşamış olduğumuz 21. Yüzyıl dünyasında artık aranan her şey internette bulunmakta. İnternet ve teknolojinin henüz gelişmediği dönemlerde insanlar yüz yüze iletişim kurardı. Kişiler, daha önce duymadıkları veya deneyimlemedikleri şeyleri büyüklerine ya da konu hakkında deneyim ve bilgi sahibi kişilere sorarak öğrenirlerdi.

Eski zamanlarda kişiler bilmedikleri şeyleri sormaktan çekinmez, iletişim kurmaktan kaçınmazlardı. Ancak günümüz toplumunda herkes yavaş yavaş kendi kabuğuna çekilmeye başladı. İnternetin gelişimi ve sosyal medyanın insan hayatının bir parçası olmasıyla eski alışkanlıklar rafa kalktı. Kişiler tüm sosyal ihtiyaçlarını sanal yaşam ortam adını verdikleri yerde karşılamaya başladı.

Bu sanallaşma doğal olarak öğrenmenin de internet ortamına taşınmasına neden oldu. Kişiler bilmedikleri şeyleri, internette araştırmaya başladı. Eski bir gelenek olan, bilenden öğrenme yöntemi çeşitli forumlara dönüşerek varlığını devam ettirdi.

Sahidenbu.com soru cevap forumu da birçok kategori altında kişilerin sorularını sorabileceği veya bilgi ve deneyimlerini paylaşabileceği bir site. Piyasadaki benzerlerine kıyasla, Sahidenbu- Soru Cevap Platformu oldukça fazla alan da içerik sunması ve aranan cevapların kolayca bulunabilmesiyle dikkat çekmekte.

Ziyaret Etmek İçin Tıklayın