Selamün aleyküm Şanlıurfa Ve tüm türkiyem'deki çok degerli arkadaşlar abiler kardeşler.
Nasılsınız iyimisin bugün günlerden mubarek gün cuma günündeyiz sizlere son icratım olan Şanlıurfa İçin harekete geçirdigim Şanlıurfa ilimiz için yeni fırından çıkartmış oldugum Sitemi Burda Sizlere Tanıtacağım.Ayrıca bu sitemi sizlere tanıtırken acayip şekilde keyif ve neşe alıyorum .Sebebin gelince insanın kendi emek vererek kendi alın teri ile yaptıgı ve hayata geçirmeyi başardıgı Projeleri işleri tabikide karşıdakilerine tanıtırken büyük keyif alıyor..
Sitemden kısaca bahsetmek gerekirse sitem şanlıurfa ilinize ait ve şanlıurfa,urfa haber,ve haberlerinin yer aldıgı bir sitedir.Sitede son dakika şanlıurfa haberlerini son dakika şanlıurfaspor tranfer haberlerini görebileceksiniz.
Tabi bu urfa haber sitesi diye sadece urfa haberleri yok sitede aklınıza gelecek tüm türkiye haberleri mevcut.Sporudur Ekonomisidir Kültür-Sanat Her daldan yazılar var..Faka ağırlık olarak Şanlıurfa Haberlerine yer verilmektedir.Diyeceğim o ki yani sadece urfa haber dedigimize bakmayın genel türdende haberleri sitemizde yer vermekteyiz.
Bazı zamanlar Şanlıurfa ilinin güzel yemeklerine bazı zamanlarda şanlıurfa ilinin güzel haberlerine bazende şanlıurfaspor ile ilgili haberler sık sık sitede ana sayfada görebiliyorsunuz..
Sitedeki sadelik ve hızlılık çok iyi. Şuan sitede anlık olarak sayfalar arası geçiş yapılıyor.
Diger şanlıurfa siteleri gibi her tarafı reklam ile doldurulmamış bir site.. Haber okurken kesinlikle ama kesinlikle göz yoracak bir unsur bulunmamakla beraber sitedeki reklam sayısı Sadece şuan için degil ilerki günlerdede Aynı şekilde az ve kaliteli reklamların olacagınında burdan haberini verelim..
Kısacaı söyle olacak az reklam çok haber ilişkisi içersinde olacak sitemiz..
Haberler Tamami ile taze güncel son dakika haberleri olmakla beraber Özgün ve hiç bir yerde bulamayacagınız Şanlıurfa Haberleri olacagından kimsenin kuşkusu veyahüt şüphesi kesinlikle olmasın.
Fazla uzatıp degerli vaktinizi almıyım gerçi yazının başında kısaca açıkliyayım dedim gine uzadı gitti bayagı ( : .Hemde bayagı bi uzadı. ama olsun eminki bu yazımda sizleri sıkmamışımdır çok fazla uzatmamışımdır..
Emin olunki siteye girdiginizde gerçektende sitenin kalitesini begenecek ve sitenin baglısı olacaksınız.
Bu arada sitenin adresini buradan söyliyim hemen bak unutmuştum söylemeyi http://www.medyaurfa.net Siteyi bu adresten günlük olarak sık sık siteyi takip edebilirsiniz.benim sizlere tavsiyem arkadaşlar günde bi en az 20-30 defa girin gerçektende faydalı olacaktır..Hem benim için faydalı olacaktır hemde sizin için faydalı olacaktır..
Size en büyük faydası günlük olarak anlık olarak saniyelik olarak iliniz hakkında her türlü bilgiye ne oldu ne bitti neler oldu neler olacak vb her tür Konuda bilgi sahibi olmuş olacaksınız.
Ayrıca ilimizin günlük olarak hava durumunuda takip edebileceksiniz.sitemizin en alt kısmında hava durumunu günlük olarak güncellenmktedir alt kısımdan günlük olarak takip edebileceksiniz.
Zaten sıcaklarımız meşhur yaz aylarında hava durumu tavan yapıyor (: ..
Konuyu sonuna kadar okuyan şanlıurfalı abilerimizi kardeşlerimizi hepinize teşşekürler..İlgi ve alakanız için teşşekürler. siteyi takip etmeyi unutmayın..