Değerli wmarci üyeleri,
Web sitemiz Satılık Hesaplar kullanıcılarına birçok alanda alım ve satım işlemleri sağlar.2014 yılından bu yana sosyal medya ve oyun hesaplarının alım ve satım işlerinde aracılık sağlayan web sitemizde sizleride aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.Sitemiz üyelerine aşağıdaki hizmetleri sunmaktadır.
Instagram hesabı alım ve satım
Instagram takipçi satışı
Twitter hesabı alım ve satım
Twitter takipçi satışı
Twitter Fav&RT
Youtube hesabı alım ve satım
Twitter abone ve izlenme satışı
Facebook kişisel ve sayfa hesabı alım ve satım
Steam ve CS hesapları alım ve satımı
Birçok online oyunun alım ve satımı
Kupon satışları
Makale satışları
Güvenli satış opsiyonumuzla **************lık olaylarını bitirmeyi hedefleyen bir platforma sahibiz.Güvenli satış işlemi şu şekilde gerçekleşir.
*Alıcı ve satıcı kendi aralarında fiyat ve ürün konusunda anlasir
*Alıcı ve satıcı site yöneticisine (sadece admin) güvenli satış konusunda müracaat eder.
*Admin,alıcı ve satıcının olduğu bir Whatsapp grubu kurulur.Bu üçlüden herhangi birinde Whatsapp yoksa site içi özel mesajlaşma yöntemi kullanılır.
*Alıcı parayı yöneticinin banka hesabina aktarır. Admin paranın gelmesinden sonra satıcıdan hesap bilgilerini ister.Kısacası havuz sistemi oluşmuş olur.Hem para hemde hesap bilgileri yoneticidedir.
*Admin ilk olarak hesap bilgilerini alıcıya aktarır. Alıcı hesap bilgilerinin güvenliğini sağladıkan sonra yöneticiye paranın satıcıya aktarılması konusunda onay verir.
*Yönetici onay geldikten sonra ücretin %10'luk komisyon bedelini kestikten sonra satıcının banka hesabina aktarır. Bu şekilde hesap satışı sıfır dolandirilma riskiyle sağlıklı bir şekilde tamamlanır.
Not: yüksek bedelli satışlarda komisyon ücret oranı anlaşılarak dusurulebilir.Ayrıca komisyon bedelini alıcı da ücrete ek olarak gönderebilir. Bu sayede satıcının talep ettigi ücrette kesinti olmamış olur.
www.satilikhesaplar.com