Atkı imalatı ve atkı tasarımı deyince ilk akla gelen firma olan Mega Atkı; dokuma atkı, örme atkı, yazlık saten atkı, polar atkı, triko atkı, seçim ve parti atkılarının yanında promosyon şapka ve sweatshirt tasarımı ve üretiminde siz müşterilerine yüksek kalite ve sorunsuz satış sonrasını vaadetmektedir.

Atkı İmalatında Süreç
Mega Atkı olarak bize ulaşan müşterilerimize öncelikle hangi çeşit bir atkı istediğini soruyoruz. Daha sonra atkıya işleyeceğimiz baskının tasarımı için müşteriden aldığımız logo veya fotoğrafı, müşterimizin de isteği doğrultusunda dijital ortamda baskıya hazır hale getirip müşteriden ön onay alıyoruz. Onayı alınan ürünü hemen ve hızlıca üretime gönderip sonuç bekliyoruz. Kısa sürede üretimi tamamlanan atkı ve sweatshirtleri Türkiye'nin her noktasına aynı gün kargolayıp müşterimize ulaştırıyoruz.

Hangi Kumaşları Kullanıyoruz?
Atkı imalatında, akrilik ve polyester iplik kullanıyoruz. Aynı atkıda 8 farklı renk kullanabiliyoruz. Çift taraflı baskı da yapabiliyoruz. Bu durumda müşteriden alınan resim ürünün her iki noktasına da işleniyor. Ancak tek taraflı atkıda kullanılan 8 farklı renk, burada 5'e düşmektedir.


Hangi Ürünleri Bulabilirsiniz?
Dokuma Atkı
Müşterilerimizin en çok tercih ettiği atkılardan olan dokuma atkı, tüylenmez kumaştan üretilmekte ve iki taraflı olarak baskı yapılabilmektedir. Dilerseniz püsküllü ve püskülsüz olarak tercih etme şansınız da mevcuttur.

Mini Araç Atkı
Araçlarınızı süsleyecek mini araç atkıları da sizlere sunduğumuz ürünlerimizden. 50x10 ebatlarında tercih edebileceğiniz atkılarımız jakarlı bir yapıya sahiptir.

Yazlık Saten Atkı
Tamamen dijital baskıyla işlenen yazlık saten atkılarımızda renk sınırlaması olmadan her türlü logo ve fotoğraf uygulanır. İnce dokusuyla yazlık kullanıma uygun olup, ürün ebatı 150x20 şeklindedir.

Polar Atkı
Kışın size sımsıcak tutacak polar atkılarımız da farklı renk gamına sahiptir. Tüylenmez kumaş üzerine dilediğiniz logo ve resmi uygulayabiliyoruz.

Triko Atkı
Yüzde 100 akrilik iplikten örme tekniğiyle üretilen triko atkılarımız, 6 renge kadar üretime müsaittir. Altı ölçülerimiz 140x17 olup püsküllü ve püskülsüz olarak seçebilme şansına sahipsiniz.

Seçim/Parti Atkısı
İster saten kumaş isterseniz de dokuma kumaştan üretebileceğimiz seçim atkılarını püsküllü veya püskülsüz olarak tercih etme imkanına sahipsiniz. Ürünün üzerine fotoğraf/logo/parti veya adayın ismini dilediğiniz şekilde işleyebiliyoruz.

Promosyon Şapka
Promosyon şapkalarımız yüzde 100 Türk malıdır.Şapka önü siperli, 5 panelli, arkası cırtlı, içi terletmeyen biyelidir. Ön siperde değişik renk seçenekleri mevcuttur. Ön panelde transfer baskı uygulaması yapılabilmektedir.

Sweatshirt
Okullar ve futbol kulüplerinin en çok tercih ettiği ürünlerden olan sweatshirtlerimiz karguru cepli, kapüşonlu ya da kapüşonsuz, armalı ve göğüs üzeri aplik nakışlı olarak üretilmekte olup, üç iplik kalın penye kumaş kullanılarak satışa hazırlanmaktadır.

Bunların dışında, yine bünyesinde bulunan diğer internet siteleri aracılığıyla mega şemsiye kategorisinde yer alan ahşap şemsiye, cafe şemsiyesi, havuz şemsiyeleri, ipli makaralı şemsiye, manuel teleskopik şemsiye, yandan gövdeli şemsiye, plaj şemsiyesi ile, yağmur şemsiyeleri olarak protokol şemsiyeleri ve katlanır şemsiye ürünleriyle hizmet vermektedir.