Merhaba blog yazarları ve takipçiler bir süre önce blogumu bir durgunluk kapsamıştı ve bunun olmasıyla birlikte kendimi pekte iyi hissetmiyor bu konu üstünde değişiklik yapmak istiyordum. Bu değişiklik hazırlıkları şubat,mart gibi başlamıştı yani tasarım çizilmişti fakat o zamanlar xhtml/css olarak hatalarım oluyordu döktüğümde yorumlar pekte iyi değildi açıkçası :)
bende bu yüzden ara vermiştim ancak berkay geldeç'in bu konuda bana çok yardımı çok oldu. Sağolsun her yerine kadar ilgilendi ve temayı benle buluşturdu.Şu zamanda bu şeyleri yapmak minimum 250TL tutuyorve burada bi güzellik yaptı. Her neyse yeni değişiklikerde blogumda mevcut maskot ve logo değişti.
navio' nickiyle bilinen burak gökçol hediye ettiği şehmus adlı maskot ile devam ediyordum fakat yeni bir süreç'e geçerken bu konudada değişmesini istedim kendim bir kafa şekli çizerek html/css yazılarından ağız ve göz yapmış oldum şehmus'un altında bulunan gömlek kıravat ve ayakları bulunmakta ne kadar profesyonel olmasada beni tatmin ediyor. Domainim 9. ayını doldurmakta ve site istatistikleri 9 aylık bir site kadar değil çünkü yarım yamalak bakılan bir blog'idi bu tarihten sonra ilgilerim blog üzerinde olucak.