Semazen ekibinin amacı gösterileriyle Allah’ın tek yaratıcı olduğunu simgelemektir. Özellikle kolların ve ellerin açılması, Hak’tan alınıp halka dağıtılmasını ifade eder.




Semazen ekibi gösterilerinde sunulan tasavvuf müziğiyse kalp ritmi dikkate alınarak dinleti haline getirilir. Ayrıca semazen ekibinin gözlerinin kapalı olması da Allah’a ulaşma, insanın oluşumu ve kainattaki dirilişi gözler önüne serer. İslami düğün, kına, sünnet ve Kutlu Doğum Haftası gibi özel gün ve etkinliklerinizde, gönüllere hitap eden bir etkinlik için semazen ekibi gösterilerimizden yararlanmak için Asır Organizasyon firmamızla iletişime geçebilirsiniz.




Semazen Ekibimizin Gönüllere Yer Edecek Gösterileri

Asır Organizasyon firmamızın sağladığı semazen ekibi gösterileri özel müzik aletleri ve müzisyenler eşliğinde gerçekleştirilir. İzleyenlere vermeye çalışılan duygular, Allah’a ulaşma arzusu, özlem ve aşkı ifade eder. Adeta kendi varlığını unutan ve her dönüşün yaratıcıya yakınlaşan semazenler, gönlünü bu yola adayan kişilerden oluşmaktadır. 100’ü aşkın semazen ekibimizle, İstanbul ve Türkiye’nin her bölgesine hizmet sağlıyoruz. Sizlere en iyi hizmeti vermek için yaptığımız çalışmalar tamamen gönülden gelerek sergilenmektedir. Tüm ekibimiz profesyonel semazen ekibinden oluşmaktadır.



Ramazan etkinlikleri, İslami düğün, sünnet ve özel davetlerde, Asır Organizasyon olarak bünyemizde bulunan semazen ekibi arkadaşlarımızla çalışmalar sergiliyoruz. Manevi duruşları, özel kıyafetleri ve gösterileriyle kalbinizi ısıtacak ve harekete geçirecek etkinlikler için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Sizlere her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan firmamız, 2 kişilik ekibinden istediğiniz grup sayısınca semazen ekibiyle çalışmalar yürütmektedir.



Semazen Ekibi Organizasyon Hizmetlerimiz

Firmamız semazen ekibi kiralama hizmetini minimum 2 kişilik olarak sunmaktadır. Tek kişilik organizasyon taleplerine de yanıt verilmektedir. Fakat semazen gösterilerinin en az iki kişiden oluşması, verilmek istenilen hissi daha da derinleştirmektedir. Asır Organizasyon olarak sunduğumuz semazen ekibi gösterilerinde isteğe bağlı olarak Tasavvuf müziği ekibimizle de destek sağlıyoruz. Detaylı bilgi almak ve davet&organizasyonlarınızda semazen ekibimize yer vermek için firmamızla iletişime geçebilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz.



https://asirorganizasyon.com/21-semazen-ekibi.html