Site Başlığı: seomu.tk | Biri SEO mu dedi?
Site Adresi: www.seomu.tk
Arkadaşlar merhaba, ben SEO üzerine makaleler yazmaya başladım. 4 yıldır en az 50 farklı hazır veya özel kodlanmış scripti, belki de 100den fazla kurdum ve tecrübe edindim. Bu tecrübelerim genelde SEO'ya yönelikti. Ben de bu tecrübelerimi bir blogta toplamaya karar verdim. Ancak benim olaya yaklaşımım biraz farklı. Ben makalelerimi kişisel blog tarzında yazıyorum. Yani makalelerimi yazarken içine az da olsa samimiyet katıyorum. Böyle daha yararlı olabileceğimi düşünmekteyim.
Bu blog'un ayrı bir özelliği daha var. Ben bu blogda herşeyi ücretsiz kullandim. Yani bu blogun alan adını, hostingini, scriptini, temasını... kısacası herşeyi ücretsiz kullandım. Bunu yapmamın temel amacı; bu işi kâr amacı gütmeden yapacak olmam. Siteye reklam koymayı hiç düşünmüyorum. Yani sitenin hiti ayda 30k yı geçmesi imkansız ama eğer geçerse adsense veya sponsor düşünürüm belki. Sitenin ücretsiz olmasının altında yatan bir başka neden ise PayPal'da kala kala 2 TLmin kalmış olması. Hem zaten üniversiteye hazırlandığım için internetle uğraşmayacağım, paraya pek ihtiyacım olmayacak doğrusu.
Dediğim gibi, üniversiteye hazırlanıyorum o yüzden arada bir makale girerim. Yani benden çok birşey beklemeyin 
İyi forumlar...