Sitemiz ana hattı ile forum tabanlı olup Metin2 pvp, Silkroad pvp, Knight pvp, Olmak üzere Pvp serverlar tanıtım ve bilgi sitesidir.
Tanıtmıın haricinde oyun hakkında bilgiler de bulunmaktadır. Karakter yapılandırmaları, Görevler ve boss bilgi havuzu oluşturulmaktadır. Tanıtım olarak anahat oluşturulsada hem paylaşım ve tartışma platforumu olarak görevini yapmaktadır.
Metin2 pvp serverler, Silkroad serverlar ve Knight Server tanıtımları olarak 3 grupta hizmet veren sitemiz online oyunlar da server sahiplerine ücretsiz tanıtım yapma fırsatı verir.
Online oyunlar da pvp serverler nedir diye bir soru sorarsak şu şekilde açıklamak doğru olur diye düşünüyorum; İnsanlar bilgisayarla tanıştığı ilk günden itibaren devamlı bir gelişim içinde olması için bilgisayarları geliştirdi, yeni özellikler kattı. Bu bilgisayarla 3 5 işlem yaparken günümüzde saniyede milyonlarca işlem yapmaya başladı. İnsan oğlu aç gözlü diye boşuna dememişler; Gözü doymayan bizler dahada iyisini hep en iyisini istedik durduk. Sonuç olarak tarih boyunca bu tavrımız bilgisayarlara yaradı insanlık için vazgeçilmez oldu. Fakat artık tek başına bilgisayar birşey anlam etmiyordu. Bu yüzden başka bir kişinin kullandığı bilgisayara bağlanmak gerekliydi.
Bu şekilde de ağlar kurulmaya başlandı, internet sanal alemi kuruldu, her eve girdi. Artık neredeyse bundan kimsenin kaçamıycağı bir teknoloji ağı oluştu. Bir çok hizmetin bulunduğu bu internet ağında oyunlar yapılmaya başlandı. Oyunlar öncedende vardı fakat internet üzerinden oynamak çoklu oyuncu halinde eğlenceyi yaşamak çok farklı bir duyguydu. Counter Strike oynamayan yoktur; Biz bunu ağ oyunu olarak halen günümüzdede oynamaktayız. Fakat çok şey değişti, kıtalar arası savaşlar, sanal smilator oyunları, gerçek zamanlı bir çok oyunlar, bilgisayarımızda sadece parmaklarımızın ucunda.
Bu günlerde artık oyunların bile hızlandırımışını istiyoruz. Bunuda özel bir sunucu ile yapmak mümkün oluyor. Pvp serverler oyunları bu noktada gözümüze çarpmakta. Nedir bu dersek, Örneğin metin2 oyunu için konuşalım. Normalde bu oyunun resmi sunucusu var. Fakat oyun kurdları o kadar işi ilerlettiki tıpkısının aynısını lisansiz yolla veya reklam olsun diye atılan örnek sunucularla geliştirdiler. 3. şahıs biri bu şekilde oyun sunucu dosyalarına erişerek oyunu kurmaktadır. Ufak bir kurulumdan sonra özel sunucu hazır. Kendi sitesine giderek bu oyunu pach doosyalıyla indirip oyuna bağlanabilirsiniz.
Bu sektöre girmemizin sebebi gün geçtikçe fazlalaşan ve bir çok online oyun çeşitliliğidir. Bu tür çok site var gibi görünsede uzun süre hizmet vermek için kurulmuş olan sitemiz. Tamamen kullanıcıların elinde büyüyecektir. Umarım faydalı bir site olur.
Diğer yandan bu yeni site tanıtımı fırsatını veren http://wmaraci.com a çok teşekkürler ederiz. Bu hizmetlerinden dolayı webmasterların gözdesi olmaya devam edecek.