[COLOR=Green][FONT=Arial]KOMBİ SERVİSİ | KLİMA SERVİSİ | BEYAZ EŞYA SERVİSİ[/FONT][/COLOR]



ServisNoktası, Yeni Nesil servis standardını belirleyen, bu konuda yılların vermiş olduğu tecrübe ile teknolojinin imkanlarını birleştiren profesyonel bir hizmet noktasıdır.

Bugün İstanbul, Kocaeli ve Bursa illerinde hizmet noktaları kuran ServisNoktası, Kombi, klima ve beyaz eşya servisi konusunda Yeni Nesil hizmetler sunmaktadır.

Nitelikli bir servis hizmeti hızlı, güvenli ve ekonomik olmalıdır.

Hızlı olmalıdır; çünkü, arıza yapan ürünümüz her an kullandığımız bir yardımcıdır.
Güvenli olmalıdır; çünkü, hem kapımızı açtığımız kişilere güvenmek zorundayız, hem de yapılan müdahale yarardan çok zarar sağlamamalıdır.
Ekonomik olmalıdır; çünkü, zaten büyük bütçeler ayırarak aldığımız yardımcılarımız, ek bütçe gerektirmeden çalışmalıdır.

Her bir detayın uzun uzun yapılması gereken açıklamaları vardır. Ancak, ServisNoktası, marka eğitim uzmanlarına, periyodik olarak yaptırdığı psikolojik testler ve teknolojinin en üstün imkanlarıyla bu kaygılarınızı gidermeyi başarmıştır.

Detaylı servis hizmetlerimizin özetini aşağıda okuyabilir, ayrıntılar için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

[COLOR=Red]Kombi Servisi[/COLOR]

Kurulusumuz uzun yillardir edindigi bilgi ve tecrube ile kombi servisi konusunda tum Istanbul ve Kocaeli’de hizmet vermektedir.
Kombi servisi departmanimiz 7/24 hizmet esasina gore calismakta, sizlere en hizli hizmeti, en ekonomik sartlarda sunarken, marka ve modeliniz ne olursa olsun, egitimli uzman teknisyenleriyle kalici ve profesyonel hizmetler uretmektedir.
Kombi servisimiz, her marka kombiler icin, tamir, bakim, onarim, ucretsiz ariza tespiti, montaj ve demontaj hizmetlerinin en ucuz, en ekonomik, en hizli noktasidir.
Mobil hizmet noktalariyla cagriniza aninda cevap vererek, guleryuzlu ve guvenilir ekibiyle memnuniyetinize talip olmaktadir.
Kombi servisi ozellikle ve oncelikle guven gerektiren bir hizmet alanidir. Dogalgaz konusunda bilgili ve egitimli bir ekiple mudahale edilmesi sarttir. Bunlarin bilinci ile, netur bir mudahale olursa olsun, oncelikle guvenlik saglanmalidir. Bu hususta guvenilir servis hizmet sarttir.
Servsi Noktasi kombi servisi departmani olarak bizler, sizin kalici ve guvenli hizmet almaniz icin tum detaylari gozden gecirmeyi is akisimizin en basina koyariz.
Kombi servisi ekibimiz, en kucuk arizadan, en ciddi sorunlara kadar her cagrinizda “full test” esasina gore calisir. Uzmanlik ve profesyonellik bunu gerektirir. Kombi servisi teknolojinin son imkanlarini kullanirken, yillarin verdigi tecrube ve guncel marka egitimleriyle size net cozumler sunar.
Kombi servisi cagri merkezimizi aradiginiz andan itibaren en kaliteli hizmeti en ucuza alacaginizdan emin olabilirsiniz. Cagri merkezimizi | 444 23 89 | 7/24 merak ettiginiz konularda bilgi almak icin de arayabilir, uzman teknisyenlerimizden alacaginiz bilgiler isiginda hareket edebilirsiniz.
Gunumuzun en ekonomik enerji kaynagi olan dogalgaz sayesinde evlerimiz ve isyerlerimizde cesitli marka ve model kombiler kullaniyoruz. Ihtiyac alanimiza gore cesitlilik arz eden kombiler duzenli olarak bakimi yapilmasi gereken en onemli urunlerimizdir.
Bu alanda kombi servisi ekibimiz tum musterilerinin kayitlarini en ince detayina kadar tutarak, kombinizin calismasi konusunda devamliligin saglanmasini takip etmektedir.
Butcenizi dusunurek hareket eden kombi servisi departmanimiz, duzenli kontroller sayesinde ciddi sorunlar cikmadan once gerekli onlemleri alir.
Istanbul ve Kocaeli’nin her noktasina ayni gun hizmet veren kombi servisi ekibimizi, her marka ve model kombiniz icin arayabilir |444 23 89| ya da iletisim sayfamizdan online talep formu doldurabiliriniz.
Nokta hizmet anlayisiyla calisan Servis Noktasi kombi servisi size cok yakin…

[SIZE=4][COLOR=red]Klima Servisi[/COLOR][/SIZE]

Son yillarda yasadigimiz ve bu sene daha da fazlasini yasayacagimiz sıcaklar, klimalari evlerimizin, ofislerimizin vagecilmezleri haline getirdigi istatistiki bir gercektir.
Peki genellikle sadece yazin kullandigimiz bu vazgecilmez cihazlar hakkinda ne kadar bilincliyiz?
ServisNoktasi, yillarin verdigi tecrube ve egitimli teknisyenleriyle musterilerine bu bilinci asilamak icin her firsatta gayret gostermektedir.
Klimalar bizi sadece serinletmez. Bazen hic istemesekte sinsice bizi hasta eder. Bizi hasta etmesinin sebebi asla soguk olmasi degildir. Klima servisi burada devreye girer.
Bilmedigimiz, yapmadigimiz bakimlarla klima icinde olusan bakteri ve partikullerdir...
ServisNoktasi, klimaniz sadece calismadiginda degil, calisirken de ihtiyac duydugunuz yardimi bilir.
ServisNoktasi, klima arizalarinizin kaynagini bilir.
ServisNoktasi, klimalariniz arilanmadan ve sizi hasta etmeden mudahele eder.
ServisNoktasi, tum marka ve tipteki klimalariniza ozel olarak hizmet sunar.
ServisNoktasi, uygun zaman araliklarinda yapacagi kapsamli peryodik bakimlarla saglikli ve uzun omurlu kullanim saglar.
ServisNoktasi, en etkili ve en profesyonel klima servisi hizmeti, en ekonomik cozumlerle sunar.
ServisNoktasi, en dogru noktada oldugunuzun ispati icin ozel ayrıcalıklar sunar.
Binlerce memnun musterilerimiz arasina girmek icin dogru noktadasiniz...
İlk adimi attiniz, belki de bizi tanistiracak olan klimaniz...

[SIZE=4][COLOR=red]Beyaz eşya servisi[/COLOR][/SIZE]

Evinize ozenle secip aldiginiz ve hayatinizin vazgecilmez yardimcilari olan beyaz esya grubunuz var; ariza yapincaya kadar değerini bilmediginiz...
Ariza yaptiginda keyfinizi kaçıran, size
"Hic sirasi degildi!" dedirten o onemli
yardimcilar...
ServisNoktasi, beyaz esya servisi klima kullanimi ve bakimi konusunda sizleri bilinclendiren bir anlayisla hizmet verir.
Cogu zaman hor kullandiginiz yardimcilariniza ozenle yaklasir.
Evinize ilk girdigi gunku heyecanla kullaniminiza sunmak ister.
Modeli ne olursa olsun, en iyi hizmeti almanizi saglar.
Beyaz eşya servisi, ekomik cozumlerle kullanim surenizi uzatip, katma deger saglar.
ServisNoktasi, ozenli ve profesyonel hizmet kalitesi ile, en değerli bakim hizmetini sunmayi hedefler.
Biz, ancak sizinle bir ekibiz! En doğru, en ekonomik, en hizli servis hizmeti icin... Onemsediginiz, hatta onemsemediginiz herseyi cok önemsiyoruz.
Beyaz eşya servisi, tum markalara hizmet verme standartlarina sahip, tum ariza ve bakim ihtiyaclarinizi karsilayabilecek altyapi ile, ekonomik, profesyonel ve hizli cozumler üretir...
Sizi de 4000+'in uzerindeki memnun musteri listemizde gormek istiyoruz.
Aldigimiz her tesekkurle, hizmet anlayisimizdaki citayi daha da yukseltiyoruz.
Guvenilir hizmet almak herkesin hakkidir...

www.servisnoktasi.net