-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site içerisinde Özgün makaleler yazarak ve her makalenin Kategori uyumluluğu olduğu sürece bir yerlere gelir. Fakat rakiplerin de bu konuda çok güçlü biraz sabredip ve güncel tutmalısın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bende KameraliSohbet.xyz aldım. uzantılara takılanlarda olacaktır. Ama ben aldırış etmem bu konuda. Çünkü ilk senin hoşuna gitmesi önemli :).
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hayirli olsun,bulunduğunuz sektörde 1. sayfada ( zindan ve vipler )benimde sitelerim bulunmaktadır.Akcesmeli arkadaşın dediği gibi Domain ismine pek takılmayın.
Reistr tavsiyesine göre bir yol izlerseniz amacınıza ulaşabilirsiniz.Lakin,sizde bilirsiniz seslilerde ne hikmetse rakip siteler isimleri ile sacma sapan konular açılmakta ve bilmeden o sitelerin reklamlarını ve hatta bazen backlink almalarına bile sebep olmaktalar bu tür içeriklerden kaçınırsanız istediğiniz sonucu zamanla alabilirsiniz.
Carrot34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Teknik Emniyet
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Coğu rakip sitelere blok yazısı cıkıyor :)) bi nevi tanıtıyor rakibini ben günde en fazla 4 yazı azıp sesli sohbet ve sesli chat kategorilerinde 2 tanede güzel girişi olan sitem var onladan tanıtım yazısı ve fotur linkle destekleyip görecez nerelere gelir beklentim varr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci ve İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-