lostyazilim
tr.link

Sitem hakkında öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

16 Mesajlar 2.608 Okunma
acebozum
tr.link

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
header sanki çok yüksek gibi menüyle header arasında bir menü yükekliği kadar fazlalık var gibi görünüyor

Logo sonradan montelenmiş gibi :) site görüntüsüyle logo arasında bir tuhaflık var , bu forumda paylaşılan görselde bu durum fazla göze çarpmıyor fakat şu haliye çok sırıtıyor , sanki menüyü bir menü yüksekliği yukarı alıp logoyu da renklerle uyumlu hale getirseniz daha güzel duracak gibi gibi ... En altta yalçın abinin yaşlandırma tekniği ile boşluğun alınmış halini ve görselin benim gördüğüm halini paylaşıyorum ( logonun emanet gibi durduğunu iddia ettiğim görüntü)

genel olarak güzel olmuş .

Konu dışı ama meraktan soruyorum.

pek araştırmıyorum sektörü de hiç bilmiyorum, şöyle bütçeye göre kategorilere ayrılmış, ya da malzeme kolaylığına göre kategorilere ayrılmış ya da hazırlama süresi olarak kategorilere ayrılmış şekilde tarif siteleri var mı ?

4 kişilik yemek baz alınarak atıyorum

Bütçeye göre

5-20 lirası arası tarifler
20-50 lira arası tarifler
50-100 lira arası tarifler
--------------------------
Zamana göre

0-15 dk arası tarifler
15-30 dk arası tarifler
31-60dk arası tarifler
Özel menü tarifleri ( çorbası salatası yemeği neyse artık vs. paket olarak menü tarifi yani, 4 çeşit tarifli paketler olabilir)

5-20 lira arası menü tarifleri
20-50 lira arası menü tarifleri gibi gibi
-------------------------------------
Mevsimsel dönemlere göre tarifler
ocak-şubat tarifleri
şubat mart tarifleri gibi gibi her döneme özel ucuzlayan bol olan sebzelerle yapılacak tarifler

googleasistan
webimgo

yorulmaz35 yorulmaz35 Amatör Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 103 / 44
  • Ticaret 2, (%100)

Winston adlı üyeden alıntı

Bende o eksiklikten şikayetçiyim. Bir türlü bişey uyduramadım. Food pattern tarzı şeyler koymayı düşündüm sonradan vazgeçtim.

belki şunla bişeyler yaparsın hocam .

ama headerdeki resimle aynı arkaplan olacağı için sıkıntı çıkabilir .

wtf!?*

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

yorulmaz35 adlı üyeden alıntı

belki şunla bişeyler yaparsın hocam .

ama headerdeki resimle aynı arkaplan olacağı için sıkıntı çıkabilir .

ilk bakışta göz bozulmasına inanırmısın ? bir kez baktım hala ekranı kare kare kırmızılı görüyorum :D eski pop-up reklamlarda kullanılan yanarlı dönerli gifler gibi bişey bu , ya da şaşı bak şaşır, baktıkça hareket eden resimler gibi ciddi derecede göz yoruyor .

Göz doktorusunuz sanırım, müşteri çıksın diye de bu görseli verdiniz :D

yorulmaz35 yorulmaz35 Amatör Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 103 / 44
  • Ticaret 2, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

ilk bakışta göz bozulmasına inanırmısın ? bir kez baktım hala ekranı kare kare kırmızılı görüyorum :D eski pop-up reklamlarda kullanılan yanarlı dönerli gifler gibi bişey bu , ya da şaşı bak şaşır, baktıkça hareket eden resimler gibi ciddi derecede göz yoruyor .

Göz doktorusunuz sanırım, müşteri çıksın diye de bu görseli verdiniz :D

hahaha daha küçük görselini aradım ama bunu bulabildim kusura bakmayın :D yinede bunu sitelerde arkaplan olarak kullanmak için önüne yarı şeffaf ön renk atmak lazım yoksa dediğin gibi göz doktorlarına sponsor oluruz :(
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wtf!?*
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

yorulmaz35 adlı üyeden alıntı

hahaha daha küçük görselini aradım ama bunu bulabildim kusura bakmayın :D yinede bunu sitelerde arkaplan olarak kullanmak için önüne yarı şeffaf ön renk atmak lazım yoksa dediğin gibi göz doktorlarına sponsor oluruz :(

kaydediyim bu resmi, kızdığım arkadaşlara bak sana sürprizim var der bunu atarım tam düşmanlık hahahaha hatta sınav sabahı tüm sınıfa gönder çan eğrisini düşür dersi geç :D yemin ederim hala kareli görüyorum, gerçi forum renkleri çok daha yumuşak birden ona geçtim diye de olmuş olabilir

şeffaf ön renk falan olursa olabilir belki, göz yormaması çok önemli bunu arkaplan olarak kullanan site evrenin sırrını yayınlasa okumam
yorulmaz35

kişi bu mesajı beğendi.

47003 47003 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 12.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 46 / 205
  • Ticaret 16, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

header sanki çok yüksek gibi menüyle header arasında bir menü yükekliği kadar fazlalık var gibi görünüyor

Logo sonradan montelenmiş gibi :) site görüntüsüyle logo arasında bir tuhaflık var , bu forumda paylaşılan görselde bu durum fazla göze çarpmıyor fakat şu haliye çok sırıtıyor , sanki menüyü bir menü yüksekliği yukarı alıp logoyu da renklerle uyumlu hale getirseniz daha güzel duracak gibi gibi ... En altta yalçın abinin yaşlandırma tekniği ile boşluğun alınmış halini ve görselin benim gördüğüm halini paylaşıyorum ( logonun emanet gibi durduğunu iddia ettiğim görüntü)

genel olarak güzel olmuş .

Konu dışı ama meraktan soruyorum.

pek araştırmıyorum sektörü de hiç bilmiyorum, şöyle bütçeye göre kategorilere ayrılmış, ya da malzeme kolaylığına göre kategorilere ayrılmış ya da hazırlama süresi olarak kategorilere ayrılmış şekilde tarif siteleri var mı ?

4 kişilik yemek baz alınarak atıyorum

Bütçeye göre

5-20 lirası arası tarifler
20-50 lira arası tarifler
50-100 lira arası tarifler
Zamana göre

0-15 dk arası tarifler
15-30 dk arası tarifler
31-60dk arası tarifler
Özel menü tarifleri ( çorbası salatası yemeği neyse artık vs. paket olarak menü tarifi yani, 4 çeşit tarifli paketler olabilir)

5-20 lira arası menü tarifleri
20-50 lira arası menü tarifleri gibi gibi
-------------------------------------
Mevsimsel dönemlere göre tarifler
ocak-şubat tarifleri
şubat mart tarifleri gibi gibi her döneme özel ucuzlayan bol olan sebzelerle yapılacak tarifler

Tavsiyelerini göz önüne alacağım. Ek olarak önerdiğin tarif çeşitlerini şöyle yapacağım; kullanıcı elindeki malzemelerle hangi yemekleri yapabileceğini gösteren, script tarzı birşey yapacağım. Tabi bunlar zamanla olacak. Bir anda olmuyor :)

Ayrıca @yorulmaz35 'in önerdiği görselde efsaneymiş:)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al