header sanki çok yüksek gibi menüyle header arasında bir menü yükekliği kadar fazlalık var gibi görünüyor
Logo sonradan montelenmiş gibi :) site görüntüsüyle logo arasında bir tuhaflık var , bu forumda paylaşılan görselde bu durum fazla göze çarpmıyor fakat şu haliye çok sırıtıyor , sanki menüyü bir menü yüksekliği yukarı alıp logoyu da renklerle uyumlu hale getirseniz daha güzel duracak gibi gibi ... En altta yalçın abinin yaşlandırma tekniği ile boşluğun alınmış halini ve görselin benim gördüğüm halini paylaşıyorum ( logonun emanet gibi durduğunu iddia ettiğim görüntü)
genel olarak güzel olmuş .
Konu dışı ama meraktan soruyorum.
pek araştırmıyorum sektörü de hiç bilmiyorum, şöyle bütçeye göre kategorilere ayrılmış, ya da malzeme kolaylığına göre kategorilere ayrılmış ya da hazırlama süresi olarak kategorilere ayrılmış şekilde tarif siteleri var mı ?
4 kişilik yemek baz alınarak atıyorum
Bütçeye göre
5-20 lirası arası tarifler
20-50 lira arası tarifler
50-100 lira arası tarifler
--------------------------
Zamana göre
0-15 dk arası tarifler
15-30 dk arası tarifler
31-60dk arası tarifler
--------------------------
Özel menü tarifleri ( çorbası salatası yemeği neyse artık vs. paket olarak menü tarifi yani, 4 çeşit tarifli paketler olabilir)
5-20 lira arası menü tarifleri
20-50 lira arası menü tarifleri gibi gibi
-------------------------------------
Mevsimsel dönemlere göre tarifler
ocak-şubat tarifleri
şubat mart tarifleri gibi gibi her döneme özel ucuzlayan bol olan sebzelerle yapılacak tarifler