lostyazilim

Sitem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

3 Mesajlar 539 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

azeriboy azeriboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek bilg.müh
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad E** I**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Afyonhayat.com ailesi olarak uzun zamandır tasarladığımız ve altyapı çalışması tamamlanınca da biz sizlerin bilgi alabileceği eğlenebileceği bir site yapmak istedik.Yayın hayatımıza bu düşüncelerle başladık.Afyonkarahisar’a yönelik tüm bilgileri kullanıcılarına sunmayı amaçlayan bir portaldır. Sitemizde, haberler, yazılar, iş ve eğitim, spor, coğrafi bilgi sistemlerince desteklenen haritalar, sıhhat kuruluşları, erişim, belediye hizmet ve diğer müesseselerin elektronik servisleri veya linklerinin adresleri, Afyonkarahisar ile ilgili, şehir içinde hizmet veren tüm hizmet sektörleri, gönüllü kuruluşlar hakkında genel bilgiler ve iletişim bilgilerini bulabileceksiniz.Sitemizi sürekli yenileyerek ve güncelleyerek bir sürü yeni özellik de zamanla eklenecektir. www.afyonhayat.com

http://www.afyonhayat.com/

wmaraci
reklam

Fhundur Fhundur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 52 / 66
  • Ticaret 10, (%100)
hocam anasayfa çok iç içe biraz daha rahatlatın sayfayı insan aradığını görsün çok fazla konu gözüktüğü için yazılar çok küçük okumak için gözümü kıstım
birde sayfayı 3e bölmüşünüz mümkünse bölümlerdeki yazı sayılarını eşit tutun ki aşaya doğru indimizde bir tarafta konular diğer yerler boş beyaz sayfa kalıyor

Fullturizm Fullturizm WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Akademisyen
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 3 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bence isim ile site pek olmamış.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al