bu sorunu söyleyen çok oldu düzenleme yaptım yardımınızdan dolayı teşekkürler.
Ek Olarak:
erdilin adlı üyeden alıntı
1.si siten cok geç acılıyor
2.si ana sayfandaki slide resimler olduğundan baya büyük küçült derim.
3.sü güzel logo
Site geç açılmasının farkında değilim,ona özen göstermiştim,kontrol ediyorum hemen,
Slider kısmına en son bakıcam farklılıklar olucak
logo için teşekkürler.
Ek Olarak:
memory adlı üyeden alıntı
Ben siteyi genel olarak beğendim sayılır. Kurumsal bir site olmuş nihayetinde, sade bir tema. Online satış ya da fiyat destek olsa daha güzel olur. Sadece domaini beğenmedim.
endustriyelmutfaklar.net gibi bir domain olsa daha iyi olurdu. Bu size hem hit getirir hem de yaptığınız işle daha alakalı olurdu gibi geliyor bana. Ya da bu domaini de alıp iyi noktalara getirdikten sonra sitenize yönledirebilirsiniz. Başarılar.
domain bir anlam teşkil ettiğinden bunu seçtik birde sitedeki ürünler pahalı ürünler olduğu için insanlar ismi söylerken kurumsallık arıyor,ama siteye kendi çapımda seo çalışması yapıyorum ve şuan can alıcı hemen bütün kelimelerde 1 ci sayfadayım inşallah domain eskidikçe dahada güzel olucak,
Fiyat destek koyucaz hocam,sektörde genelde proje bazlı çalışıldığı için hemen bütün ziyaretçiler yazılı olarak fiyat teklifi istiyorlar bununla ilgili çalışma yapıyorum...
Yorumlarından dolayı teşekkürler, başka gözünüze çarpan birşeyler varsa yazarsanız sevinirim.