-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Siteniz fena değil ama konu başlıklarınıza anlam veremedim. Sitrin yazmışsınız sadece ?
Anahtar kelimelere bakın
sitrin taşı
sitrin taşı nedir
sitrin taşı fiyatı
Yukarıda sıraladıklarım bu konuda en çok aratılan kelimeler. Siz konunuz da bu anahtar kelimelere yer vermelisiniz, başlıkta kesinlikle bulunmalı.
Örneğin = Sitrin Taşı Nedir ? Fiyatı? veya Sitrin Taşı Nedir? Faydaları Nelerdir?, sadece sitrin yazıp konu göndermek olur mu.
Siz tanıtım yazını veya backlink satın almayı boşverin, ilk olarak konu gönderme hakkında iyi bir araştırma yapın. WPMavi sitesini öneriyorum. Seo uygun makale ve site hakkında her konuya değiniyor. Ayrıca konularınız kopyala yapıştırsa boşuna emek vermeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, logo göremiyorum web sitede sadece yazı var orada. Bence öncelikle logo olmalı ve sık kullanılan simgeniz daha kaliteli gözükmeli. Yazılarınızı eğer özgün yazıyorsanız gayet başarılısınız. Onun dışında ben bir şey göremedim. Başarılar dilerim.
https://www.oneriajandam.com/
sancar
Seo'nun bi tık ötesi.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo - Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fotoğraf seçimleri bana başarısız geldi bu tarz bi tema düşünüyorsanız newsmag in magazin temasını öneririm
onay34
www.teknikservis216.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumlar için teşekkürler. Anahtar kelimelere dikkat ok. Wpmavi ok. Logo için uygun fiyatlı tavsiye bekliyorum. Yazılar özgün. Tema için düşüneceğim.
Çok yoğun vakit ayıramıyorum ama en iyi hale gelmesi amacım.
Tekrar teşekkürler
Only God can judge me
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bazı makale resimleri bulanık gibi. Resim kalitesini düzeltirsen daha iyi görünür bence.
Başarılar.