İnternete Nasıl Hakim Olunur ?
Birçok insanın merak ettiği konudur bu. Bazı insanlar 100.000 – 200.000 takipçiye sahip olup büyük kitlelere hitap edebiliyorlar. İşte bunu nasıl yapıyorlar hiç düşündünüz mü ?
İlk önce internet nasıl verimli kullanılır ondan bahsedelim. İnternet eğlence ve bilgi kaynağı olması haricinde kazanç ve popülarite içinde önemli bir kullanıcı aracıdır. Eğlence ve bilgi katmanlarını herkes kullanabilir, fakat kazanç ve popülarite işini herkes beceremez. Bu materyallerden yararlanmak için hem kendinize güveniniz hemde özgün içeriklere sahip olmanız gerek. Bunların hepsine sahip olduğunuzu düşünüyor musunuz? O zaman başlayalım!
İnternete hakim olmak her insanın & webmaster’ın hayalidir. Birçok kitleye ulaşıp hem maddi kazanç hem popülarite kazanmak isterler. Fakat bunu 100 insandan sadece neredeyse 10 kişisi bunu başarabilir. Sizde bu yazıyı okuyorsanız yarı yarıya bu başaranların içerisindesiniz.
Bu başarıya ulaşmak için ilk önce özgün içerik üretmeye başlayın ve kendinize güveninizi en yüksek seviye de tutun. İlk zamanlar beklediğiniz o fazla ilgiyi göremeyebilirsiniz, merak etmeyin bu zaman da asla pes etmeyin çünkü daha sizi kimse fark edemedi!
Zamanla insanlar sizin özgün içeriklerinizden etkilenerek internet alemin de sizi kıskaca alabilir. Sizi instagramdan gören biri twitter ve diğer mecralardan da sizi takip edebilir, hayranınız olabilir. İşte olay da burada başlıyor. Siz bu kitleyi oluşturduktan sonra internet aleminde hakimiyetinizi kontrol edebilir istediğiniz adımları atabilirsiniz!
[B]

Sitemize Hepinizi bekleriz sitemiz : http://www.artcapitan.com/forum/
[/B]