Siteniz,sosyal sayfanız var sitenizden,sosyal sayfanızdan para kazanmak istiyorsunuz google inanın eger günlük çok yüksek hitiniz yoksa size para kazandırmaz,diger reklam gösterip para kazandırdıgını söyleyen sistemler sadece kendileri kazanmakta gene günlük çok yüksek hitiniz yoksa size para kazandırmaz,link kısatlma vb tüm sistemler kendileri kazanmakta reklam gösterene para kazanmamakta.

Peki ne yapalım sitemizimi,sosyal sayfamızımı kapatalım diyor gibisiniz hayır bizim sistemimize kayıt olun sizin istediginiz fiyat ile sitenizden tanıtım yazısı,link,reklam alanı,sosyal imleme satışı yapıyoruz.

Biz Ne Yapıyoruz?

Bize başvuran müşterilerimize sizin siteniz,sosyal sayfanızdan sizin yönetimizde reklam,link,sosyal imleme,tanıtım yazısını yayınlıyoruz.Bunun karşılıgında ücret alıyoruz.

Sistem Nasıl İşliyor?

Sizin için uygun başvuru formumuzu eksiksiz doldurunuz yöneticilerimiz siteniz,sosyal sayfanızı inceledikten sonra onay yada red mesajını mail adresinize yollamaktadır.

Siteniz onaylandıktan sonra sizden banka hesap bilgisi istenecektir (sadece şube kodu ve hesap no).

Sitemiz üzerinden satış yapıldıgında siteniz,sosyal sayfanıza eklenecek reklam,link,sosyal imleme,tanıtım yazısını mail adresinize yoluyoruz 12 saat içerisinde eklenerek ss si mail adresimize yollanmasını talep ediyoruz.

Son olarak onaylandıktan sonra alınan banka hesabınıza ücret yollanıyor.

Şirket olarak çalışmaktayız.Gönderilen reklam,link,sosyal imleme,tanıtım yazısını 12 saat içerisinde ekleyemeyen site,sosyal sayfa sistemimizden silinip kara listemize alınmaktadır.
http://backlinkyaz.com/basvuru-forumlari/