-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hitonhaber eklendi kabul edermisiniz acaba?
FDRM
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Graphic Designer, Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Teşekkür ederiz sitemiz eklendi..Fayda var gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir ay kadar önce yine benzer bir konu açmıştınız. Sitemizi ekledik. Fakat bir, iki gün öncesine kadar bir buçuk hafta boyunca, e-posta adresime sitenize kodumuzu yerleştirin, aksi takdirde siteniz dizinden silinecektir uyarısı geldi. (Bende sürekli spama aldım.) Şimdi sormak istiyorum. Siz hitiniz azaldığında buradan reklam yöntemiyle bu yola başvuruyor ve biraz hit geldiğinde sitelerin kodunuzu yerleştirmesini mi istiyorsunuz? Yoksa bu bir hatamıydı? Ben yanlış mı anlıyorum?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kadirhoca.com eklendi. Onaylamanızı bekliyorum. Teşekkürler
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
doğrulama kodunuz sitenizde bulunmamaktadır
Lütfen en kısa sürede sitemize giriş yaparak siteniz için sunulan banner kodunu sitenize ekleyiniz..
Ulusal dizin projesi olan Linkerpage.com anahtar kelime çıkışlı backlink hizmetine devam etmek için lütfen gerekli kodları sitenize ekleyiniz
Yenilenen Kurallarımıza gereği gerekli kodu sitesine eklemeyen web sitelerinin backlinkleri malesef sitemizden silinecektir.
Bu mail size ulaştıktan sonra 24 saat içerisinde tekrar bir inceleme yapılacak olup ekleme yapılmayan siteler sistemimizden silinecektir.
Not : Sitemizden silinen sitelerin malesef sistemimize tekrar eklenmeleri mümkün değildir (Kurallarımıza uygun olmayan sitelerin gerekli düzenlemeleri yaparak tekrar başvurması malesef mümkün değildir)
Sistemimiz editörler tarafından oluşturulmakta ve sürekli indexli siteler incelenmektedir.
Kurallarımıza uygun olmayan siteler sistemimizden uyarı gönderilmeksizin silinmektedir.
Bu nedenle sitenizi kurallarımız ve kalite politikamıza uygun bir şekilde olması için düzenleyiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-