http://www.sanalcephe.org/site-tanitimi/ kategorisinde yayınlanacaktır. Eski forum sayfamızda site tanıtım bölümü vardı fakat forumu komple kaldırdığımdan dolayı bloğa taşımaya karar verdim.

Site açık kaldığı sürece tanıtım yazılarınız - site tanıtımlarınız silinmeyecektir ve tamamen ücretsiz. Kurallara uyduğu sürece istediğiniz kadar sitenizi ekleyebilirsiniz, sınırlama yoktur.

Maksimum 2 adet follow link ekleyebilirsiniz. Yazınız minimum 250 kelime ve özgün olmalıdır. Daha düşük kelimeli yazıların backlink açısından pek faydası olmuyor ve yayınlanan sitenin değeri düşüyor. Sitelerini tanıtacak arkadaşlar yazıda sitenin içeriğinden bahsedebilirler. Gerek görüldüğünde yazınız onaylanmadan önce düzenleme resim ekleme yapabilirim.

Şu tanıtımı inceleyebilirsiniz: Örnek wmaracı site tanıtımı

Ya da doğrudan sitenizi tanıtan bir yazı değil de örneğin android siteniz vardır, android ile alakalı bir yazı yazarsınız sonra bu konu hakkında sitenize link verirsiniz çok daha faydalı olur.

Kayıt ve giriş için: http://sanalcephe.org/wp-login.php

Tanıtım yazınızı da buradan yazabilirsiniz.

wareeez hacking aduult zararlı içerikli siteler, yeni açılmış - içeriği tam olarak oturmamış siteler kabul edilmez. Siteniz yine çok fazla link çıkışına sahipse spam siteyse kabul edilmeyecektir.

Ayrıca her türlü eleştiriye açığım. Tavsiyeleriniz varsa konu altında yazabilirsiniz.

Lütfen konuyu tam olarak okumadan yazınızı göndermeyin.