Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle ilk olarak sitenin linkini vermek istiyorum: www.sporkulturu.com

Siteyi incelemeden önce bahsedeceğim konular hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Daha sonrasında sitenin eksiklikleri vs ile ilgili tartışma açabiliriz.

[B]Öncelikle hedefimiz şu: [/B]
Sporun tüm branşlarını bir çatı altında toplayarak, bilimsel makaleler, açıklayıcı konular, özel paylaşımlar vs ile spor bilincini oluşturabilmek.
Bunu yaparken hem kendimizi geliştiriyoruz hem de site ziyaretçilerine bu imkanı sağlıyoruz.

Dikkat ettiklerimiz:
Sitenin tasarımından, kullanılan görsellerine kadar en ufak detaya dikkat ediyoruz. Gereksiz boşluklar, kenarda köşede unutulmuş kod veya açıklamalar bulamazsınız. Renk düzeni, gözü yormayan ölçekli konu başlıkları veya içerik yazıları vs.

Sitemizde neler var:
Egzersiz rehberi
Bu alanda herhangi bir fitness egzersizinin, nasıl yapıldığı, açıklaması, kullanılan kaslar, alternatif egzersizler, videosu ve görsellerini sunuyoruz. (Yakında kendi görsellerimiz ve videolarımız yer aldığı içerikler eklenecek, bize ait olmayan tüm görsel ve videolar güncellenecek. Ayrıca yakın dönemde pilates vs gibi branşlarda egzersiz rehberi içerisine eklenecek)

Stadyumların son durumları
Ülkemizde hali hazırda inşaatı devam eden yeni stadların son durumları ile ilgili bilgi ve görsellere yer veriyoruz. Bu alana ulaşılabilmesi için Galeri sekmesine girilmeli (Yakında anasayfadan direk bağlantı sağlanacak bir alan olacak)

Eğitim-Seminer haberleri
Spor sektörü içerisinde kendisine yer edinmek isteye bireyler için bu alanda eğitim ve seminerler ile ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Bu sayede tüm branşlarda olabilecek muhtemel antrenör eğitimlerini sitemizde tek çatı altında yayınlıyoruz.

Spor ve sağlık ilişkisi
Bu bölümde sporun yardımı ile tedavisi mümkün kılınabilen sağlık problemleri üzerine egzersiz ve öneriler yer almakta. Bu alanda yapılan her paylaşım sitemiz üzerinde en dikkat edilen ve titizce hazırlanmaktadır.

Peki bunların dışında neler olacak ilerde nasıl bir site olmayı amaç edindik?


  • Kısa vadede öncelikli hedefimiz şuan da günlük tekil olarak 200-300 arası seyreden ziyaretçi sayımızı 2.000 tekil sayılarına ulaştırabilmek.


  • Spor camiasında bilindik, alanında uzman olan kişiler ile yapacak olduğumuz röportajlara sitemizde yer vermek. (Şuan için bazı kişilerle gönüllü olarak anlaşmış bulunmaktayız)


  • İlerisi için hedefimiz belirli bir kitleye ulaştıktan sonra veya kendi çevremizi kullanarak özellikle sosyal yardım projelerine el atmak olacak. Örnek vermek gerekirse; Diyarbakır'da bir okulun basketbol sahasını sponsorlarımız ve yardımlar aracılığı ile inşa edebilmek veya her hangi bir okulun spor malzemelerine olan ihtiyacını karşılayabilmek vs. (Uzun vadede plan)



Sonuç olarak yavaş yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Sitemiz aktif olarak 3 aydır yayında ve şuana kadar geri bildirim olarak oldukça pozitif tepkiler aldı.

Sizinde fikirlerinize açığız. Sitenin tasarımı, konular, görseller, daha fazla ziyaretçi nasıl çekilebilir vs gibi her konuda yapıcı yorumlarınızı bekliyoruz.