lostyazilim
tr.link

Siyasi Tartışma Platformu

3 Mesajlar 550 Okunma
acebozum
tr.link

escape escape WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
forumsiyaset.org 22 Ağustos 2015 yılından itibaren yayın hayatına başlamış ve siyaset alanında bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler ile ülke meseleleri hakkında tartışma yürütmeyi hedef etmiştir. Sizde sesinizi duyurmak ve düşüncelerinizi paylaşmak için aramıza katılabilirsiniz: https://forumsiyaset.org

Ek bilgi:

Forumu yönetecek minimum 3 kişiden oluşan bir ekip kurmak istiyorum. Ekip üyelerine ayrıca verecekleri desteklerden ötürü aylık ücret ödenecektir. Aylık ücret şimdilik 50,00 TL'dir. İlgilenen arkadaşların benimle iletişim kurmasını rica ediyorum.

wmaraci
webimgo

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
Ülkemiz şartlarında açılması gereken son site.
Bol küfürlü içerikler, forumun bağımlısı olup yüksek doz tartışmadan bilgisayarını klavyesini kıran kullanıcılar hat safhada olacak.
7/24 tek tek her konuya yoruma giren ve kontrol eden moderatörler lazım gerek size.
Zaten günümüzde zıt görüşe sahip herkes birbirine düşman, bi taraf diğer tarafa "koyun" der diğer taraf karşısındaki ne "çapulcu" der..
Sağcılar - Solcular kategorisini açında eski günleri yad edelim :)

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL

escape escape WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 10.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba TRomantik

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Kendi yazdığım bir kaç eklenti ile gerekli önlemleri aldım ve moderasyon kuyruğunu gayet kullanışlı hale getirdim. Ekip üyelerinin konuları veya üyeleri kontrol etmesi gibi bir zoraki gayemiz yok. Bu işte yardımlarını esirgemeyecek olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al