Sky Education Rusya'da Eğitim danışmanlığı yapan firmadır. Bir çok partner acenteleri bünyesinde bulundurur.

Rusya’da tüm yurt dışından gelen öğrenciler lisans eğitimleri öncesi 1 yıl Rusya Üniversiteleri hazırlık fakültesinde eğitim görüp Rusça öğrenirler. Tamamının yabancı öğrencilerden oluştuğu 5-10 kişilik gruplar çerçevesinde Rusça dili eğitimi alırlar. Hazırlık Fakültesinde ortalama günde 4.5 saat ve 10 ay kadar bir Rusça eğitiminin ardından Rusya Hazırlık sınıfı öğrencileri eğitim yılı sonu hazırlık sınavına tabi tutulurlar. Sınavı başarıyla geçen öğrenciler Rusça dili sertifikası alırlar. Rusça dili sertifikası alan öğrenciler Rusya’da diledikleri Üniversiteyi ve bölümü seçip Lisans yada yüksek lisans eğitimlerine başlayabilirler.

Rusya Üniversiteleri Hazırlık sınıflarıBurada dikkat edilmesi gereken en önemli husus Rusya hazırlık fakültelerinde eğitim alan öğrencilerin ilk dönem sonuna kadar Lisans alacakları, Seçecekleri bölümü bulundukları Üniversiteye bildirmeleri gerekmektedir. Rusya Üniversiteleri kendi bünyesinde olan hazırlık sınıfı öğrencilerinin seçtikleri bölüm çerçevesince ikinci dönem itibariyle ek ders vermektedirler.

Rusya Hazırlık Fakülteleri FiyatlarıRusya Üniversiteleri Hazırlık fiyatları
Rusya Hazırlık Fakülteleri fiyatları 1500$ ile 3250$ arasında şehre ve üniversitelere göre değişkenlik gösterir. Moskova, St.Petersburg gibi şehirlerde alacağınız Hazırlık Fakütesi (Rusça dili eğitimi) 3250$ olurken Nijniy Novgorod, Kazan, Belgorod, Saratov, Krasnodar, Astrahan gibi şehirlerde bu fiyat 1300$ ya kadar düşmektedir.

Rusya Üniversiteleri Hazırlık Fakültelerinde Konaklama İmkanı!
Rusya Hazırlık Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler Üniversitelerin bünyesinde olan öğrenci yurtlarında konaklama imkanı bulurlar. Rusya’ya yurt dışından gelen tüm öğrencilerin Rusya Federasyonunda kaydı (ikametgah adresleri) üniversiteler tarafından öğrenci yurtlarına yapılır.

Rusya Üniversitelerinin yurt fiyatları uygundur. Aylık 25$-50$ gibi bir ücretle Rusya Üniversiteleri öğrenci yurtlarında kalabilirsiniz. Öğrenci yurtları 2-3 kişilik odalardan oluşmaktadır.

Rusya’da Üniversite Hazırlık Fakültelerinde eğitim almak için gerekli belgelere buradan ulaşabilirsiniz.

Rusya Danışmanlık Merkezi ekibi olarak Rusya’da üniversite eğitimi alacak öğrenciler için verilecek hizmetler aşağıda sırasıyla belirtilmiştir.

Davetiye işlemlerinin başlatılması
Davetiyenin kargo ile gönderimi
Tarafımız aracılığı ile Rusya konsolosluğundan eğitim vizesi temini
Uçak bileti temini
Rusya’da karşılama – Transfer
Yurt kaydı
Üniversite kaydı
Geçici oturum izni ( ikametgah adresi temini)
1 Yıllık sağlık sigortası
Vize uzatımı
Pasaport, diploma, transkript ve diğer gerekli tercümeler
Gerekli tercümelerin Rusya noterleri tarafından tasdiki
Öğrenim görecek kişilere eğitim süresi boyunca danışmanlık hizmeti.