lostyazilim
tr.link

Skype Kalbi Burada Atıyor Sypeplus.NET

3 Mesajlar 541 Okunma
lstbozum
tr.link

dizizletr dizizletr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 3, (%67)
Yeni kurduğumuz Skypeplus.Net açıldı. Beta sürüm modunda açtığımız site skype dünyasında olan herşeyi bir arada topluyor. Skype güncel haberler. Güncel kampanyalar. Skype Programları eklentiler yamalar herşey bu adreste.

wmaraci
reklam

Quiet Quiet Life or Death Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam biraz inceledim fakat indirirken aracı kullanıyor ve gerçekten çok sinir bozucu, ayrıca denediğim eklentiler tarayıcımın son sürümü ile uyumsuz, yani bunu konuda belirtirseniz biz kullanıcılar olarak daha iyi olacak.

Ayrıca böyle bir girişim gerçekten cesaret ister, Skype programı sınırlı da olsa eklentilerle özelleştirilebiliyor ki bunun bir de sitesini açmak kolay iş değil..

Çok emek vermeniz halinde iyi iş yapabilirsiniz hocam, aksi takdirde benim gibi bir kere girip daha girmeyen kullanıcılar da boğulursunuz.

Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."

dizizletr dizizletr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 3, (%67)

Quiet adlı üyeden alıntı

Hocam biraz inceledim fakat indirirken aracı kullanıyor ve gerçekten çok sinir bozucu, ayrıca denediğim eklentiler tarayıcımın son sürümü ile uyumsuz, yani bunu konuda belirtirseniz biz kullanıcılar olarak daha iyi olacak.

Ayrıca böyle bir girişim gerçekten cesaret ister, Skype programı sınırlı da olsa eklentilerle özelleştirilebiliyor ki bunun bir de sitesini açmak kolay iş değil..

Çok emek vermeniz halinde iyi iş yapabilirsiniz hocam, aksi takdirde benim gibi bir kere girip daha girmeyen kullanıcılar da boğulursunuz.

Hocam site indirirken aracı kullanmaz sunucusunda kendi dosyalarını barındırır en fazla 1 program istisnadır onun dışında herşey kendi sunucusundadır. ve yazılımlarıda elden geldikçe güncel tutmaya çalıcağız yorumunuza teşekkürler

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al