Snapchat nedir?

Snapchat bir tür popüler anlık fotoğraf ve video paylaşımı uygulaması. Snapchat'ın iOS, Android ve diğer kimi mobil işletim sistemleri için uygulamaları var.

Snapchat'ta kullanıcı telefon defterindeki kişilerle iletişim kurabiliyor. Uygulama, yüklendiğinde otomatik olarak telefon defterini tarıyor ve kişiler arasında Snapchat kullanan diğer kişileri sohbet listesine ilave ediyor.

Bir de Snapkod denilen bir özellik bulunmaktadır. Snapkodu tarat ve arkadaşın olsun. Tek bir işlem çok basit değil mi ekrana yansıt arkadaşın olsun. Snapekle.com sayesinde platform üzerinden üyeler kayıt olarak snapkodunu ana sayfa üzerinden yayınlıyor ve diğer üyeler tarafından Snapkodu taratılarak ekleniyor. Git gide büyümekte olan platformumuz bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Artık Snapchat üzerinden arkadaş edinmek kolay. Sizde hemen Snapkod taratarak arkadaş edinin ve popüler olun.
Yada snapkodunu indirip Snapchat üzerinden kodu seçip taratıp arkadaş ekleyebilirsiniz.
Snapekle.com üzerinde üste çıkar özelliği ile snapkodunu platformun en üstünde göstermesini sağlayabilirsin ve daha çok arkadaşa sahip olabilirsin.



SnapChat'te POPÜLER olmak artık çok kolay! Tek hareket ile popüler olun!
snapekle.com yeni açıldı yerinizi kapın! Sadece snapkodu taratarak yüzlerce kişiyi ekleyin!
web : Snapchat Arkadaş Ekle
Blog: Snapchat Blog
Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/snapekle/