Web sitesi adresi: sosyalmakale.com

Sosyal Makale, 15 Ekim 2018 tarihinde Demirel Media Networks tarafından hayata geçirilmiş sosyal içerik platformu ve Demirel Media Networks’ün üç projesinden birisidir. Amacımız kullanıcılarımıza içeriği hızlı, güvenilir kaynaktan, objektif ve tarafsız bir biçimde aktarmaktır. Gündem haberlerinden teknolojiye, spordan sinemaya 15’in üzerinde servis ve kategoride yayın yapan Sosyal Makale, içerik ağını gün geçtikçe genişletmekte; daha çok servis, kategori ve içeriğe yer vermektedir.

Sosyal Makale, içeriklerini uzman editör kadrosu ile oluşturduğu gibi aynı zamanda kullanıcılarının da belirli kurallar çerçevesinde içerik oluşturmalarına izin vermiştir. Kullanıcılar içerik oluşturarak içeriklerini yayımlayabilir, aynı zamanda başvuru yapması durumunda içeriğinde yayımlanan Google AdSense reklamlarından elde edilecek toplam gelirin %44'ünü almayı hak eder.

Web sitesi adresi: sosyalmakale.com

Görüşleriniz bizim için elbette çok büyük önem teşkil ediyor. Görüşlerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi forum üzerinden yada web sitemizdeki iletişim bölümünden bildirmeyi ihmal etmeyin.

Sosyal Makale haricinde diğer projelerimiz ise şunlardır;

Türk ve Dünya mutfağını Türk kullanıcılarımıza ulaştırmak için:

Trend Tarif Türkçe - tr.trendtarif.com

Türk mutfağını dünya kullanıcılarına ulaştırmak için:

Trend Tarif English - en.trendtarif.com

Daima Müsavi Eğitim sloganıyla yola çıktık ve bu yolda projemizi yapılandırıyoruz:

Demirel Academy - demirelacademy.com