-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
%30 komisyonu gördüm hiç girmedim bile fiverr den satiş yapiyorum $1500 kazancım var.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sürekli gülümseyerek insanları geçiştiren bir reklam sahibi görüyorum, olumsuz görüşleri dikkate almadığınızı hissettiriyor; samimi görünmüyor, bilginize.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bionluk ve sadeceon ilk kuruldukları günlerde üye oldum iki siteyede. Bionluk hem kullanım kolaylığı, hem %20 komisyonu, hem de gelişimi açısından sadeceon'a açık ara fark atmaya başlayınca sadeceon il aramdaki bağı kesip bionluk üzerine düştüm. Hatta son 4 aya kadar bionluğun logo tasarım kategorisinde en çok sipariş verilen ilana sahiptim. Bionluk üzerinden sayısız iş yapmış, sayısız kişilerle tanışmış biri olarak söyleyebilirim ki, sadeceon olarak en büyük rakibiniz bionluğu yakalamanız için çok farklı kafayla düşünmeniz lazım. Öncelikle %30 olan komisyonu 20'ye çekmeniz lazım, sonrasında tasarım ve özellikler olark gelişmeniz lazım.
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Her mesajında Gülücük koyup, Burda atılan mesajları dikkate almadığını gösteren SadeceON yönetimi,
Bakalım nereye kadar gideceksiniz. Yanlış politika, pazarlama taktiği ve yüksek komisyonlarınızla, Halka hizmet değil,
Kendinize hizmet edersiniz. İnsanlar orda emeğini vererek Yaptığı hizmetin %30'unu size veriyorsa (Havadan)
durupda bir düşünmek gerek. Bizim ülkemizde bu tür projelerin tutmasının sebebi herkes
Kısa yoldan daha fazla para kazanmanın yollarını arıyor, sizde bunu düşünerek bu sektöre giriş yapmış olmalısınız.
İnsanlar eğer ki, SadeceON gibi, tamamen türkçe bir site yerine, Fiverr tarzı yabancı sitelerle çalışıyorsa, bu bir
başarı değil, tamamen başarısızlıktan ibarettir. Piyasadan sıyrılmak için farklı politikalar ile ilerlemelisiniz.
Bunu benim değil, şirketinizde veya kurumsal ofisiniz içerisindekilerin hatırlatması lazım. Lakin görüyorum ki kimse
Bunu hatırlatmamış ki, bu derece yüksek komisyonla çalışıyorsunuz. Rakibiniz %20 ile çalışıyosa, siz fedakarlık yapıp
Bu komisyon oranını %15 yapmalısınız. Bilginize. ( Gelecek Cevap : Görüşleriniz için teşekkürler :) )
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sadece 10 diyor anasayfada 10 TLye ürün yok. Bence Fiyatlar çok uçuk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merak ediyorum dogrusu amac ne burada ? Bizden yorumlarımızı bekliyorsunuz ama bu yorumlarımızı değerlendirmeye bile tenezzül etmiyorsunuz . Eleştiri almaktan keyif alan birimisiniz bilmiyorum ama bukadar itiraz var ve mantıklı tek bir açıklama yok .
%30 olsun veya olmasın sitenizi asla kullanmıyacagım ancak gercekten merak ediyorum . Değerlendirmiyorsanız neden konu açıp bizden yorum yazmamızı bekliyorsunuz ???
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Biz fakirler için iyi olmuş :D :D
Ek: Yanlız sadeceon ismine yakışmamakla beraber genelde 70 - 100 -300 civarı fiyatlar var. 10 TL nadir :) Bir hayal kırıklığı daha...