Merhaba değerli arkadaşlar,
www.stockwith.com

Sizlere Stockwith adlı projemizi tanıtmak istiyorum;
Tasarım yapan tüm kullanıcılar için ücretsiz ve ücretli servislerle hazır içerik sunan çok kapsamlı bir web platformudur. İçerisinde mimari, teknik çizim, vektörel tasarımlar, hazır fotoğraflar, hazır projeler bulundurmaktadır ve kullanıcılar diledikleri zaman bu platform üzerinden içerik temin edebilmektedir aynı zamanda bu platforma içerik yükleyebilmektedirler. Yükledikleri içerikleri sitemiz üzerinden buldukları alıcılara satabilir ve işlerini paraya çevirebilirler. Aynı zamanda tasarımcılar için hazırladığımız yardımcı programları kullanabilir ve içeriklerimiz üzerinde kendilerine göre düzenleme yapabilirler. Projemiz bir stock platformu olmasının yanı sıra aynı zamanda tasarımcıların freelance iş yapabilecekleri bir yer halini de alacak.



Sitemize içerik yükleyerek katkı sağlayan kullanıcılar katkı puanı kazanır ve kazandıkları katkı puanlarıyla ücretli içeriklerimizden emekleri karşılığınca yararlanabilirler.

Şuan sitemizdeki içerikleri indirmeden üzerinde düzenleme yapılabilmesi için bir editör üzerinde çalışmaktayız umarım ilerleyen tarihlerde bu yardımcı editör sistemimizi de aktif edeceğiz.

Görüşleriniz bizim için oldukça önemlidir iyi ve kötü yorumlara açığız kullanıcı odaklı çalışmaya çalışıyoruz. Kullanıcıların aradıklarını kolay bulması için arama sistemimizi geliştirdik. yakında filtreleme sistemimizi de güncelleyeceğiz umarım faydalı bir sistem haline gelir ve herkes projemizden yararlanabilir.

Okuyup, sitemizi incelediğiniz bizlere vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.
www.stockwith.com
iletişim: info@stockwith.com