Studyokan Group; Mimari hizmetler ve 3d eğitim alanında hizmet vermek üzere kurulan bir websitedir. Website henüz tam olarak bitmese de görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var elbette.
Mimari program eğitimlerimiz arasında;3ds max kursu, Vray kursu, Mental Ray kursu, Autocad kursu, Photoshop kursu bulunmaktadır. Kursları konularında uzman Cg artisler özel dersler şeklinde vermektedirler. Bu anlamda studyokan aslında öğrencilerle piyasada 3d alanında hizmet veren profesyonelleri buluşturan bir eğitim platformu görevi üstleniyor.
Studyokan Group mimari proje hizmetlerini uzun yıllardır sürdürmektedir. Mimari projeler, müşterinin istekleri doğrultusunda şekillenmekte ve tüm belediye, ruhsat, elektrik, mekanik, statik projeler tarafımızca takip edilerek sonuçlandırılmaktadır. Mimari projeler 3d modelleme ile foto gerçekçi sunumlar haline getirilerek böylece müşterinin proje sonucunda meydana gelecek yapıyı daha önceden algılaması sağlanmakta ve bu karar verme sürecini oldukça hızlandırmaktadır.