Çağımız artık teknoloji çağına dönüşmüştür ve bazı problemlerin çözümü eskiye nazaran çok daha kolaylaşmıştır diyebiliriz. Her insanın evinde yaşanan bazı problemler vardır bunların çoğu aile arası bir çoğu da teknik problemlerdir. Teknoloji ve hız bu teknik problemlere çözüm getirebilmektedir. Hepimizin evinde zaman zaman bu tarz problemler yaşanmaktadır örneğin televizyon bozulur, ketıl patlar ya da mikro dalga fırında problem çıkar, işte zaman ilerledikçe böyle problemlerin çözümü çok çok kolaylaşmıştır. Su kaçağı da böyle bir problemdir. Hepimizin evinde karşılaştığı bir problemdir su kaçağı. Bu problem daha çok yapısal olarak eski evlerde yada daha çok kullanılmış evlerde ortaya çıkmaktadır. Su kaçağı da eskiden insanlara özellikle hanımlara çok fazla zahmet vermekteydi fakat artık bunun önüne büyük ölçüde geçildi.
İnsanlar su kaçağına genellikle banyolarda ya da tuvaletlerde rastlamaktadır. Bazen ise insanlar farkına varmaz komşuları bunu dile getirir.Peki su kaçağı nasıl tamir edilir? Modern zamanda su kaçağının tamiri oldukça kısa ve zahmetsiz olmaktadır. Tamiri yapacak olacak tesisatçı eve gelir ve elindeki cihazla su kaçağının olduğu boruyu kırmadan tespit eder sonrasında da sadece sızıntının olduğu yeri kırarak tamirata başlar böylece kısa sürede su kaçağı tamir olmuş olur. Bazı tesisatçılar sadece tespit için çok fazla duvar kırar ve evinizi talan eder, öncelikle su kaçağı nasıl tamir edilir bunu öğrenmeli hakkında bilgi almalı ve sonrasında bir tesisatçı çağırmalısınız.
http://www.pratikcozum.net/su-kacagi-tespiti/su-kacagi-tespiti-5.html?preview_id=1015&preview_nonce=7cffe2b0b1&_thumbnail_id=137&preview=true