Piyasadaki sitelerden ve temalardan tamamen farklı olmasa da hem kendime özgü düzenlenmiş hali hem de daha sade ve hızlı bir hale getirdiğim temam ile yaklaşık 23 gün önce açtığım bir site. Site içerisindeki tüm film ve açıklamalarını tek bir bot kullanmadan girdiğim adeta evladım gibi baktığım film sitesinin ilk tanıtımını da her an takipte olduğum bu forumda(Wm Aracı) yapmak istedim. Site henüz yeni ve tamamen elle girdiğim için şuanda 300+ film bulunmakta ve giderek artmaktadır.
Site aslında daha hızlı ilerleyebilirdi anca hem şu aralar HEM de vermekte olduğum akşam kurslar ve maalesef kullanmakta olduğum 8 GB ile sınırlı Vınn dolayısı ile(ileride inşallah hem parası yatınca ***** yüzü göreceğiz. :) ) biraz yavaş ilerliyoruz. Günlük hitlerim fena değil ve Google’dan olsun diğer arama motorlarından olsun gelişmekte olan hitimiz ile ümit vadeden bir site oluşturduğumu düşünmekteyim. Aslında lafı fazla da uzatmak istemiyorum. O yüzden sizlere hem siteyi tanıtmak hem de site hakkındaki öneri ve görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım.