Çok teşekkür ederim hocam
teşekkürler :)
PhpCode adlı üyeden alıntı
Şimdi biri çıkıp yok olmaz, tutmaz , yapamayız, destek yok, boş işler diyip canınızı sıkacak olursa (ki genelde wordpress kullanıp sitem var diyen tipler) aldırış etmeyin. Siz yarıda bırakmayın, biz sizleri yarıda bırakmayız
Şimdiye kadar bir çok kez olumsuz eleştiri aldım kesinlikle yarıda bırakmayı düşünmüyorum
anonymated adlı üyeden alıntı
Hocam haklısınız ama Wordpress'i küçümsememek lazım. Dünyada birçok popüler site kullanıyor Wordpress'i. Olumsuz etki yapmaya çalışanlar konusunda hemfikirim.
PhpCode adlı üyeden alıntı
Ek Olarak:
hocam benim bahsettiğim, hazır sistem kullanıp, sıfırdan bir sistem ile ülkeye katkıda bulunmak isteyen kişilere yaptıkları haksız saldırıdır. hiçbirşey üretmeyip hazır sistem kullanıp, acımasızca eleştiri yapanlaradır lafım wpye değil
Asıl nokta şu Bir çok arkadaşımız Sadece wordpress kullanmakla yetiniyor,php html kullanmadan sadece hazır sistemlere yönelmişler buda sıfırdan yazılan projeler için olumsuz eleştirilere neden oluyor
Her zaman gelicek hocam teşekkürler :)
Pes etmek gibi ir düşüncemiz yok :)
wolveron adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Bu gibi projelerden hep gurur duymuşumdur. Kayıt oldum ve sitelerimi ekledim. Kolay gelsin.
desteğiniz için teşekkürler :)
teşekkürler hocam...